Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

mozno smazat

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
scoo8y

#1 Příspěvek od scoo8y »

čus mam problem. Zadní sedacky sli driv normalne sklopit. vcera se mi ulomila v ruce jedna packa pod sedadlem diky ktere se sedadlo odklopi. udelal jsem novou ale i presto ze sesadlo slo sklopit tak uz ted nejde, cvaka v tom jak ma ale nic, zna pls nekdo nejakej figl jak vyndat sedacky i kdyz jsou zaklapnuty? zni to asi blbe ten dotaz ale ted uz me fakt nic nenapada zejtra kvuli tomu budu muset rozebrat pulku auta
Martinéz

#2 Příspěvek od Martinéz »

no tak to je svizel.. ujistil ses, ze paka dostatecne otoci tim vystupkem? Ja mam totiz u jedne paky uvolneny ten sroubek na nastaveni a taky v ni cvakne a musim bud jeste pomoct prstem primo u jejiho upevneni nebo nekdy trosku zalomcovat za operku hlavy, ale nic extremniho. Jinak ale jak se odjistuji sedadla pri skopeni asi vis, vid?
BJS

#3 Příspěvek od BJS »

Skús trochu svižnejšie trhnúť páčkou a keď ani to nepomôže, tak musíš odobrať tapacír sedadla z batožinového priestoru, lankom, ktoré tam nájdeš uvolníš sedadlo a potom ale nastav lanko.
scoo8y

#4 Příspěvek od scoo8y »

Martinéz píše:no tak to je svizel.. ujistil ses, ze paka dostatecne otoci tim vystupkem? Ja mam totiz u jedne paky uvolneny ten sroubek na nastaveni a taky v ni cvakne a musim bud jeste pomoct prstem primo u jejiho upevneni nebo nekdy trosku zalomcovat za operku hlavy, ale nic extremniho. Jinak ale jak se odjistuji sedadla pri skopeni asi vis, vid?

jj o sroubku vim to byl prvni problem kdyz jsem to koupil ale nastavil jsem to tak ze to fungovalo f pohode, a tedka me to vypeklo a kdyz jsem to zkousel ulomila se svine, takze jsem dneska udelal novou jenom takovej malej kousek co jde do sedadla a co drzi tu velkou paku. s operadlm jsem lomcoval jak svina a nic, z kufru jsem zkusil vysroubovat prave to ucko za ktery sedadlo drzi ale to taky nechce ven. jak se vyndavaj sedadla uplne to vim.. ale v tomhle pripade k nicemu, uz sem zkousel.. proste to drzi za zadni plato
scoo8y

#5 Příspěvek od scoo8y »

BJS píše:Skús trochu svižnejšie trhnúť páčkou a keď ani to nepomôže, tak musíš odobrať tapacír sedadla z batožinového priestoru, lankom, ktoré tam nájdeš uvolníš sedadlo a potom ale nastav lanko.

no to sem zkusil a je tam zeleznej plat:)) ale zkusim to jeste jednou
kazdopadne dik
Martinéz

#6 Příspěvek od Martinéz »

tak mas asi jen castecne sklapeci sedadla, no :(

nic me nenapada..
scoo8y

#7 Příspěvek od scoo8y »

Martinéz píše:tak mas asi jen castecne sklapeci sedadla, no :(

nic me nenapada..

no castecne tak ze jenom nekdy kurva drat:D:)) jdou normalne sklopit uplne cely obe casti:) uz sem to tak mel:)
Martinéz

#8 Příspěvek od Martinéz »

no jasne ze vim ze maji jit sklopit obe casti :D , taky mam sklapecky (taky co jsem se natrapil, nez jsem do toho sehnal kozenej interier), ale proste ted mas jen castecny sklapecky.. no verim, ze jsi sikovnej a budu drzet palce, abys musel rozebrat co nejmin.. mne by se do toho teda vubec nechtelo kdyz vim jako to tam je :cry:
scoo8y

#9 Příspěvek od scoo8y »

Martinéz píše:no jasne ze vim ze maji jit sklopit obe casti :D , taky mam sklapecky (taky co jsem se natrapil, nez jsem do toho sehnal kozenej interier), ale proste ted mas jen castecny sklapecky.. no verim, ze jsi sikovnej a budu drzet palce, abys musel rozebrat co nejmin.. mne by se do toho teda vubec nechtelo kdyz vim jako to tam je :cry:

jasny chapu:D

ja f to doufam taky ale bojim se ze to dopadne blbe a nevim kde zacit s rozebranim:)) no uvidime dneska se na to vrhnu a uvidime jak to dopadne:D
scoo8y

#10 Příspěvek od scoo8y »

muhehe:D vim ze sebechvala smrdi ale podarilo se. hned jak to dam dohromady tak sem hodim navodik jak to odklopit kdyby bylo treba prasknuty lanko nebo by byl stejnej problem jako u me
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Misot smazani spis napis ten navod, dame to nekam verejne, at se ten web trochu zlepsuje, co ty na to?
Odpovědět