d.aemon píše:Člověče v první řadě jsi mě překvapil tím, že jsi ten motor okamžitě nevypnul, když jsi slyšel takové zvuky. Kdyby se ti potkalo něco v motoru, ještě ho dorazíš, podle mě jsi měl velikou kupu štěstí, že to bylo jen turbo... Jinak nevím, co je levnější... půjčit si jiný auto a nechat přivézt repas turba, nebo oprava za 1.400,- EUR?
No, urcite by som dal spravit repas, alebo dobre porozmyslal, ako to riesit.... akurat ze problem je v tom, ze ma to postreholo v nezavidieniahodnej chvili a v NL. O par hodin potom, ak sa mi to stalo, som mal cestovat na SK a to na svoju vlastnu svadbu a dalej kopec inych vec, namiesto toho som musel na poslednu chvilku letiet lietadlom a auto nechat v servise. Jednoducho nebol ziadny priestor riesit to inak..... A to ze som presiel par km, to je jedno. Isiel som max do 1400 -1500ot a vedel som ze to bude turbo, ale na dojazd par km do servisu sa tomu nestalo nic, len som trosku podymil.
Inac, BTW, tie turba co su od BMW nove, nie su nove, ale repasy...... Nove turba nepredavaju... Takze moje stare turbo pojde na repas a ja dostanem ine. Netrapi ma to, nakolko iny system (teda kupit nove turbo) v bmw ani neexistuje a na to turbo dostanem normalnu zaruku. Oni mi tvrdili, ze vsetko na nom je nove, ako keby ze vratim flasku od piva prazdnu a kupim novu, z ktorej uz niekto pil....