Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
smazat prosím
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
... vypadá to že jsi dal tacho z benzíňákawutce píše:čau chlapi.potřebuju pomoct.vyměnil jsem tacho do svýho tds za jinej abych neměl místo počtu ujetejch kilometrů jen rozsypanej čaj.všechno funguje výborně,jen otáčkoměr ukazuje víc.tacho je z nějaký 95 taky tds.setkal jste se s tím někdo?dík

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
Ten display je právě součástí té zadní strany.Pietro píše:Jeste muzes zkusit ponechat zadni cast pristrojovky puvodni a prehodit jen tu s budikama.... Taky jsem kdysi takhle laboroval, sic z duvodunefunkcniho teplomeru, ale dalo se to takhle osefovat.. P
Jinak...kdyžtak bych měl budíky na TDSo, funkční a display bez problému. Příští týden mi příjdou další budíky a doma budu mít už troje

...nejsem sběratel, ale řeším pořád stejnej problém s budíkama

-
- Kontaktovat uživatele:
Ten display je právě součástí té zadní strany.Player1 píše:
:[/quote]
Mno už je to nějakej pátek, co jsem se v tom vrtal, ale vím, že budíky šly rozhodit na více kusů a poté různě skládat...
Myslel jsem tu úplně zadní stranu,ten bílej plast, co jsou v nem i zarovky a pod nimy tistak, ale kdyz pises, ze displej je uz zde... Nejak asi zapominam, budu si muset doma cvicne rozlousknout jedny budiky...

když to chcípnu tak rafička spadne normalně jako tacho.všiml jsem si že ekonoměr ukazuje taky víc a teplota rychlejc stoupá.hustý co?a když jedu 46-ukázal mi to radar tak budík ukazuje 53.u starejch budíků bylo vše ok.jen display rozsypanej.tady je super display,ale jinak vlastně nevím nic.rychlost,spotřeba,otáčky=fikce.asi zkusim přeletovat display.co vy na to?
-
- Kontaktovat uživatele:
Odkud jsi? Mám doma 2 přístrojovky na TDS, tento týden budu mít třetí. Taky řeším pár problémů. Chtělo by to vyzkoušet, bylo by to nejjednodušší. Třeba by stačilo jen přehodit kódovací modul v budíkách-je to malá zelená kostka vzadu v budících. Jinak s tou rychlostí je to, myslím, normální, že to ukazuje o několik km víc, než jedeš v reálu. Jinak ta teplota-to může být právě tím špatným modulem. Jinak ten světlej plast, kterej drží budíky je jiná část, než ta deska. Dá se to rozložit na několik částí. Otevřeš budíky-budeš mít 2 části. Zadní část má v sobě tu základní desku, na které je napevno přiletovanej display. Přední část je s tím plastem, ve kterým jsou zasezeny jednotlivy budíky, ktery se dají jednoduše vytahovat a měnit. Jeslti potřebuješ jinej display, bude jednodušší dát jiny budíky, než to přeletovávat (teda aspoň pro mě) 

-
- Kontaktovat uživatele:
Aha, takže to je nějakej bastl-zadní strana z benzína a předek z TDS? Nebo jak to je? Kokmplet budíky z benzína? Jestli jo, tak to bude chtít jedině jiny budíky.wutce píše:jsem od strakonic.ty budíky jsem mezi sebou měnil a bylo to furt stejný.chyba bude v tej zadní desce s tím tišťákem.ta deska tem prostě nemá být a tak jí to nebere
-
- Kontaktovat uživatele:
display ti asi nějakej elektrotechnik přeletuje, ale ten problém s přesností se nevyřeší. Bude spíš potřeba sehnat jiny budíky-ty, ktery tam patří. Jestli tam poblíž máš někoho s TDSem, tak si ty budíky na zkoušku prohoďte.wutce píše:člověče nevim.na ten co jsem sehnal,jsem přendal ty budíky ze svýho a ukazuje to stejně víc.takže ten zadek chce jinej.kouknu na ten display jak moc tam drží.pujde odletovat?