Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

smazat prosím

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
wutce

#1 Příspěvek od wutce »

čau chlapi.potřebuju pomoct.vyměnil jsem tacho do svýho tds za jinej abych neměl místo počtu ujetejch kilometrů jen rozsypanej čaj.všechno funguje výborně,jen otáčkoměr ukazuje víc.tacho je z nějaký 95 taky tds.setkal jste se s tím někdo?dík
Huska
Klubové ID: 200
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Huska »

wutce píše:čau chlapi.potřebuju pomoct.vyměnil jsem tacho do svýho tds za jinej abych neměl místo počtu ujetejch kilometrů jen rozsypanej čaj.všechno funguje výborně,jen otáčkoměr ukazuje víc.tacho je z nějaký 95 taky tds.setkal jste se s tím někdo?dík
... vypadá to že jsi dal tacho z benzíňáka
:-) Born to be for BMW :-)
:-) 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d :-)
wutce

#3 Příspěvek od wutce »

dík kámo.když přendám otáčkoměr ze starýho tak jde stejně o 800 víc,ale když tam dám starou přístrojovku tak jde normálně.display nepřendám,takže jsem v prdeli.
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Demostenes »

To nejde ten display preletovat?
wutce

#5 Příspěvek od wutce »

možná by šel.je v tom tištáku pod tím a na žádnou srandu to nevypadá.
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Pietro »

Jeste muzes zkusit ponechat zadni cast pristrojovky puvodni a prehodit jen tu s budikama.... Taky jsem kdysi takhle laboroval, sic z duvodunefunkcniho teplomeru, ale dalo se to takhle osefovat.. P
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Player1 »

Pietro píše:Jeste muzes zkusit ponechat zadni cast pristrojovky puvodni a prehodit jen tu s budikama.... Taky jsem kdysi takhle laboroval, sic z duvodunefunkcniho teplomeru, ale dalo se to takhle osefovat.. P
Ten display je právě součástí té zadní strany.

Jinak...kdyžtak bych měl budíky na TDSo, funkční a display bez problému. Příští týden mi příjdou další budíky a doma budu mít už troje :lol:
...nejsem sběratel, ale řeším pořád stejnej problém s budíkama :lol:
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pietro »

Player1 píše:
Ten display je právě součástí té zadní strany.
:[/quote]
Mno už je to nějakej pátek, co jsem se v tom vrtal, ale vím, že budíky šly rozhodit na více kusů a poté různě skládat...
Myslel jsem tu úplně zadní stranu,ten bílej plast, co jsou v nem i zarovky a pod nimy tistak, ale kdyz pises, ze displej je uz zde... Nejak asi zapominam, budu si muset doma cvicne rozlousknout jedny budiky... :D
ajfel
Klubové ID: 321

#9 Příspěvek od ajfel »

pokud ukazuje vic o stejnou hodnotu v celem rozsahu, nebude jen blbe nasazena rucicka po neci rozborce??
petr
wutce

#10 Příspěvek od wutce »

když to chcípnu tak rafička spadne normalně jako tacho.všiml jsem si že ekonoměr ukazuje taky víc a teplota rychlejc stoupá.hustý co?a když jedu 46-ukázal mi to radar tak budík ukazuje 53.u starejch budíků bylo vše ok.jen display rozsypanej.tady je super display,ale jinak vlastně nevím nic.rychlost,spotřeba,otáčky=fikce.asi zkusim přeletovat display.co vy na to?
Player1
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Player1 »

Odkud jsi? Mám doma 2 přístrojovky na TDS, tento týden budu mít třetí. Taky řeším pár problémů. Chtělo by to vyzkoušet, bylo by to nejjednodušší. Třeba by stačilo jen přehodit kódovací modul v budíkách-je to malá zelená kostka vzadu v budících. Jinak s tou rychlostí je to, myslím, normální, že to ukazuje o několik km víc, než jedeš v reálu. Jinak ta teplota-to může být právě tím špatným modulem. Jinak ten světlej plast, kterej drží budíky je jiná část, než ta deska. Dá se to rozložit na několik částí. Otevřeš budíky-budeš mít 2 části. Zadní část má v sobě tu základní desku, na které je napevno přiletovanej display. Přední část je s tím plastem, ve kterým jsou zasezeny jednotlivy budíky, ktery se dají jednoduše vytahovat a měnit. Jeslti potřebuješ jinej display, bude jednodušší dát jiny budíky, než to přeletovávat (teda aspoň pro mě) :lol:
wutce

#12 Příspěvek od wutce »

jsem od strakonic.ty budíky jsem mezi sebou měnil a bylo to furt stejný.chyba bude v tej zadní desce s tím tišťákem.ta deska tem prostě nemá být a tak jí to nebere
Player1
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Player1 »

wutce píše:jsem od strakonic.ty budíky jsem mezi sebou měnil a bylo to furt stejný.chyba bude v tej zadní desce s tím tišťákem.ta deska tem prostě nemá být a tak jí to nebere
Aha, takže to je nějakej bastl-zadní strana z benzína a předek z TDS? Nebo jak to je? Kokmplet budíky z benzína? Jestli jo, tak to bude chtít jedině jiny budíky.
wutce

#14 Příspěvek od wutce »

člověče nevim.na ten co jsem sehnal,jsem přendal ty budíky ze svýho a ukazuje to stejně víc.takže ten zadek chce jinej.kouknu na ten display jak moc tam drží.pujde odletovat?
Player1
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Player1 »

wutce píše:člověče nevim.na ten co jsem sehnal,jsem přendal ty budíky ze svýho a ukazuje to stejně víc.takže ten zadek chce jinej.kouknu na ten display jak moc tam drží.pujde odletovat?
display ti asi nějakej elektrotechnik přeletuje, ale ten problém s přesností se nevyřeší. Bude spíš potřeba sehnat jiny budíky-ty, ktery tam patří. Jestli tam poblíž máš někoho s TDSem, tak si ty budíky na zkoušku prohoďte.
wutce

#16 Příspěvek od wutce »

já přeletuju display na ten starej zadek tam to bylo ok.jak rychlost tak otáčky i teplota a spotřeba.
wutce

#17 Příspěvek od wutce »

tak chlapi vyřešeno.přendal jsme ty kodovací kostičky na zadku přístrojovka(zelený) a je to ok.
Player1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Player1 »

wutce píše:tak chlapi vyřešeno.přendal jsme ty kodovací kostičky na zadku přístrojovka(zelený) a je to ok.
jojo, ta malá zelená mrdka způsobuje většinu problémů s budíkama :lol:

Proto mám doma troje budíky a jen jednu funkční kostku..konečně! Rok a čtvrt jsem to řešil a až teď jsem sehnal dobrou
wutce

#19 Příspěvek od wutce »

to jo pěkná zelená svině.
Odpovědět