Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zlobí světlo
-
- Klubové ID: 1823
Ahoj, tak s nástupem chladnějšího počasí mi nějak začalo blbnout pravé světlo. Nastartuju, zapnu světla ale svítí mi jen levé. Když asi tak 6x zapnu vypnu světla, tak naskočí i to pravé. Když nechám svítít jen to levé tak asi po 5minutách jízdy začne samo od sebe svítit i to pravé, pak už svítí pořád, nebliká, samo nezhasne. Další problém je ten, že v první poloze spínače světel nesvítí žádné světlo
Jak to můžu vyřešit ? Díky.

to myslíš,že se nerozsvíti parkovačky?
Mě něco podobnýho dělá mlhovka,ale když zatlačim kontakt,tak svíti.Mrkni,jestli nemáš špatnou tu žárovku,protože někdy když se spáli to vlákno,tak se sem tam při jízdě spojí a normálně něaků dobu svíti.jestli bude ok,tak mrkni na relé.Možná je mírně opálený.Trochu díl mrknu do chytré knížky a napíšu co jsem zistil.
Mě něco podobnýho dělá mlhovka,ale když zatlačim kontakt,tak svíti.Mrkni,jestli nemáš špatnou tu žárovku,protože někdy když se spáli to vlákno,tak se sem tam při jízdě spojí a normálně něaků dobu svíti.jestli bude ok,tak mrkni na relé.Možná je mírně opálený.Trochu díl mrknu do chytré knížky a napíšu co jsem zistil.
Já jsem to pájel klasikou.Já mám redukci z 12 na 220.Takže jsem to měl o něco lepší.A odizoloval jsem to téměř až po tý zasouvací části.Pak sem to pořádně zaizoloval.Taky sem je měl téměř rozpadlý.Jestli se do toho pustíš,tak ten žlutej konektor jde ještě rozdělat,tak,že ti zůstanou o samotě tý kontakty.