Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

525TDs 92 sedan - pri plne nadrzi unik nafty

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Butch5 »

Prosim o radu - kdyz natankuju 3/4 nadrze nebo vic, utika mi nafta po nadrzi pod auto, jakoby byla nekde nahore derava, ale je to plastova nadrz...tkaze asi prohnila nebude ze?? :D , z pohledu pod auta to vypada asi tak, ze cela nadrz odzhora je mokra, pokud se drzim jen do pulky nadrze, vse je OK. Nema nekdo podobnou zkusenost? Jinak puvodni majitel mi rekl, ze pokud ukazuje palivomer 20l , mam to chapat, ze je nadrz prazdna. nikdy jsem si netroufl to testovat , tak u 20l radsi tankuju. myslite, ze to je plovakem nebo cim? da se to spravit?
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Butch5 »

je to otravny, protoze hodne jezdim a musim furt tankovat, u 20 l natankuju a nemuzu tam dat vic,jak 50l, protoze pak to dost tece, takze tankuju ob den za 800,- jak idiot, pritom bych moh dat 80l plnou a jezdit
Sirup

#3 Příspěvek od Sirup »

hele jedině asi prohlídnout pořádně kam člověk vidí a když nic tak bych nechal vyndat nádrž....protože stejně si myslím že tě to nemine :roll:
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pietro »

Není zas taková tragédie tu nádrž vyndat, jak se může zdát...
Dolů nárazník (není nutné, ale je víc prostoru..), odpojit v kufru palivovou pumpu + hadičly, povolit 2 šroubky, co drží takovou tu páskovïnu přes nádrž, a myslím, že se odpojí ještě jedna hadice, a je to..
Osobně závadu tipuju v KOVOVÝCH trubičkách, co vedou kolem nádrže, vyhnívají... Stačí nahradit plast. hadičkami, a je po problému... Samozřejmě ale zrada může být i jinde.. Tot můj názor.. P
Mirahejny
Klubové ID: 1266

#5 Příspěvek od Mirahejny »

Ahoj nafta ti teče kolem otvoru na plovák je tam taková velká plastová matice bud jí máš málo utáhlou nebo je tam špatne na sazený gum těsnění,zkus jí utáhnout.A stím že ti předchozí majitel řekl že když ti ukazuje palivoměr 20 litrů že je prázdná nádrž tak to tě trochu namotal maš nefunkční podávácí čerpadlo v nádrži to totiž pomáhá čerpat naftu pod 20 litrů .
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Butch5 »

AHa 8O A kde prosimte najdu tu matku?? a co me bude stat to cerpadlo??
Mirahejny
Klubové ID: 1266

#7 Příspěvek od Mirahejny »

Butch5 píše:AHa 8O A kde prosimte najdu tu matku?? a co me bude stat to cerpadlo??

nevím jak u sedana já mam touringa a je to v kufru pod takovym plechovym krytem asi na 8 šroubků, ty to budeš mít bud také v kufru nebo pod zadním sedadlem a to čerpadlo stojí nové 3500kč
Odpovědět