Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
525TDs 92 sedan - pri plne nadrzi unik nafty
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosim o radu - kdyz natankuju 3/4 nadrze nebo vic, utika mi nafta po nadrzi pod auto, jakoby byla nekde nahore derava, ale je to plastova nadrz...tkaze asi prohnila nebude ze??
, z pohledu pod auta to vypada asi tak, ze cela nadrz odzhora je mokra, pokud se drzim jen do pulky nadrze, vse je OK. Nema nekdo podobnou zkusenost? Jinak puvodni majitel mi rekl, ze pokud ukazuje palivomer 20l , mam to chapat, ze je nadrz prazdna. nikdy jsem si netroufl to testovat , tak u 20l radsi tankuju. myslite, ze to je plovakem nebo cim? da se to spravit?

-
- Kontaktovat uživatele:
Není zas taková tragédie tu nádrž vyndat, jak se může zdát...
Dolů nárazník (není nutné, ale je víc prostoru..), odpojit v kufru palivovou pumpu + hadičly, povolit 2 šroubky, co drží takovou tu páskovïnu přes nádrž, a myslím, že se odpojí ještě jedna hadice, a je to..
Osobně závadu tipuju v KOVOVÝCH trubičkách, co vedou kolem nádrže, vyhnívají... Stačí nahradit plast. hadičkami, a je po problému... Samozřejmě ale zrada může být i jinde.. Tot můj názor.. P
Dolů nárazník (není nutné, ale je víc prostoru..), odpojit v kufru palivovou pumpu + hadičly, povolit 2 šroubky, co drží takovou tu páskovïnu přes nádrž, a myslím, že se odpojí ještě jedna hadice, a je to..
Osobně závadu tipuju v KOVOVÝCH trubičkách, co vedou kolem nádrže, vyhnívají... Stačí nahradit plast. hadičkami, a je po problému... Samozřejmě ale zrada může být i jinde.. Tot můj názor.. P
-
- Klubové ID: 1266
Ahoj nafta ti teče kolem otvoru na plovák je tam taková velká plastová matice bud jí máš málo utáhlou nebo je tam špatne na sazený gum těsnění,zkus jí utáhnout.A stím že ti předchozí majitel řekl že když ti ukazuje palivoměr 20 litrů že je prázdná nádrž tak to tě trochu namotal maš nefunkční podávácí čerpadlo v nádrži to totiž pomáhá čerpat naftu pod 20 litrů .