Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	silentbloky zadní nápravy - výměna
chci se zeptat. Při výměně soudečkových silentbloků, který se tak rády vytrhávají a potom rameno bouchá do kastle je jak složitá jejich výměna? Slyšel jsem, že celá zadní náprava musí dolů. Je to tak? Díval jsem se a zase tak složitě to nevypadá, otázka je jestli guma půjde vytáhnout nebo to musí dolů na lis?! 
dík
na obrázku díl č.2
http://www.ukazto.com/?img=nprava-ayi1.jpg

dík
na obrázku díl č.2
http://www.ukazto.com/?img=nprava-ayi1.jpg
- 
				Kail
- Klubové ID: 1612
Když už je tady o tom řeč,předpokládám že když je v špatnej tenhle silentblok,tak to tluče do kastle neustále,při průjezdu dírou atd,že?Já mám ale jiný problém,něco na zadku tluče vždy když je motor v záběru - prostě když se rozjíždím nebo jedu na volnoběh a vezmu za to tak tam něco klepne,jinak ne...čím to?

Tak dnes jsem ty silentbloky měnil, řeknu vám ...už nikdy více.
šroubováky, majzlíky, sekáčky, mraky WD, utahanej jsem jak ...... a nakonec autogen a vypálit, spousty mokrejch hadrů a kýbl s vodou.
Mám to za sebou, ale pro příšte si musím někde sehnat ten přípravek o kterém je tu zmínka.
jak jsem řek, takhle již nikdy více......

šroubováky, majzlíky, sekáčky, mraky WD, utahanej jsem jak ...... a nakonec autogen a vypálit, spousty mokrejch hadrů a kýbl s vodou.
Mám to za sebou, ale pro příšte si musím někde sehnat ten přípravek o kterém je tu zmínka.

- 
				kosa
- Kontaktovat uživatele:
JO jo já to vím a proto mám přípravek....BMWHonza píše:Tak dnes jsem ty silentbloky měnil, řeknu vám ...už nikdy více.

- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
Pavle nechci tě zklamat ale na hliníkovou nápravnici autogenem eeeeee správný postup je pomocí horkovzdušné pistole nařát a pomocí "přípravku" stáhnout..... nové mít v mražáku a "přípravku" natlačitPavel H píše:Ne, kdepak, Pivson si ty starý SB opálil sám.Maxiczech píše:Chceš mi snad Pavlíku namluvit, že to dělaj v BMW autogenem? Tak to už ti opravdu nevdechnu..
Autogen je mnohdy poslední pomoc, tak se vzpamatuj a přestaň tady kydat takový blbosti.
práce je to na 2hodky všechny 4ks ....... při špatném postupu je velké riziko že nápravnice praskne... jinak tyto silenbloky nejlevněji vychází v BMW
 ... jsou tam levnější než v Kelly
 ... jsou tam levnější než v Kelly 
Kdyby měl někdo zájem o dva starší použitelné tak za symbolickou cenu jsou k mání (měnili jsme všechny za nové)
 Born to be for BMW
 Born to be for BMW  
  344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d 
- 
				Pavel H
- Klubové ID: 98
Pivson NEMA hlinikovou napravuHuska píše:Pavle nechci tě zklamat ale na hliníkovou nápravnici autogenem eeeeee správný postup je pomocí horkovzdušné pistole nařát a pomocí "přípravku" stáhnout..... nové mít v mražáku a "přípravku" natlačitPavel H píše:Ne, kdepak, Pivson si ty starý SB opálil sám.Maxiczech píše:Chceš mi snad Pavlíku namluvit, že to dělaj v BMW autogenem? Tak to už ti opravdu nevdechnu..
Autogen je mnohdy poslední pomoc, tak se vzpamatuj a přestaň tady kydat takový blbosti.
 U E39 a novejsich je to samo neco jineho!
 U E39 a novejsich je to samo neco jineho!- 
				Pivson
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, prostě to nahřejou a jde to dolůPavel H píše:Pivson NEMA hlinikovou napravuHuska píše:Pavle nechci tě zklamat ale na hliníkovou nápravnici autogenem eeeeee správný postup je pomocí horkovzdušné pistole nařát a pomocí "přípravku" stáhnout..... nové mít v mražáku a "přípravku" natlačitPavel H píše: Ne, kdepak, Pivson si ty starý SB opálil sám.
U E39 a novejsich je to samo neco jineho!

Nebylo to moc opalený, škoda že jsem to už vyhodil

Buď rád, že ti to auto nevzal plamen.
  Buď rád, že ti to auto nevzal plamen.   Jdi do baru a pěkně to olav
  Jdi do baru a pěkně to olav