Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nezávislé větrání - zvláštní chování

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
adam
Klubové ID: 155

#1 Příspěvek od adam »

Dneska se me stala takova zvlastni vec. Lestil jsem chromovane listy na aute, mel jsem klicek v poloze kdy jdou otevrit okna a vsechna okna dole. Po nejake dobe (vic jak hodina) jsem si vsiml, ze se mi zapnulo nezavisle vetrani. Jenomze kdyz jsem klicek vypnul a vetrani vypnul s predpokladem ze to bude ok, za nejakou dobu, asi 5 minut se zapnulo samo znova.

Pritom jsem nezavisle topeni zkousel jenom jednou, asi pred dvema tydny. A to tak, ze jsem jej dalkovym ovladanim zapnul a za 5 minut vypnul. Nic jsem nenastavoval ani nemenil, proto nechapu.

Je to normalni?
adam
Klubové ID: 155

#2 Příspěvek od adam »

V soucasne dobe to vypada tak, ze me jel ventilator pres hodinu v kuse, ikdyz by mel jet jenom 30 minut. Na displeji je napis "HEIZ AUS" a blika kontrolka ze jede nezavisle vetrani/topeni. Kdyz to vypnu, tak se to zase za par minut zapne. Ted jsem tam byl. Vypnul jsem to, za deset minut se to zase zaplo a za minutu vyplo. A pak to parkrat jeste probliklo (on/off). Prijde me to jako nejaky spatny kontakt nebo cidlo nebo co. Vubec tomu nerozumim :?
Rad bych to nejak aspon provizorne vyresil. Zitra jedu do servisu, ale kdyz me to bude foukat celou noc, tak abych zitra nastartoval.
Přílohy
vetrani.jpg
vetrani.jpg (47.91 KiB) Zobrazeno 482 x
Pavel H
Klubové ID: 98

#3 Příspěvek od Pavel H »

Tady v tom pripade bych odpojil baterku.
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

odpojis baterku a nechas to tak pul hodky .... pak ji zase pripojis a jednotky se vyresetuji a chyba se muze odstranit ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Johny9

#5 Příspěvek od Johny9 »

Mam ten samy problem,po pripojeni diagnostiky mi to napsalo Auxiliary Water pump.Nevi nekdo jak tento problem vyresit
all
Klubové ID: 1018

#6 Příspěvek od all »

Je to chyba webasta, spustí se a tím pádem aktivuje větrák a tak dál...

když vytáhneš pojistku 47 vzadu v kufru, nebude se to dál stávat...

je to častá porucha jednotky webasta.. pokud to není jako v jiných případech chyba samotného čerpadla, jak je psáno, chyba : Auxiliary Water pump

Prostě zase to Webasto :-D
Odpovědět