Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E60 výměna autorádia?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
STITCH

#1 Příspěvek od STITCH »

Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s výměnou autorádia v téhle pětce? Nedávno jsem si koupil 530d a jsem z té muziky pěkně nešťastný! :cry: Když jsem měl E39 a nebo E46 tam to šlo pěkně v pohodě-stačila jen redukce,ale do tohoto modelu prý žádná neexistuje! To mi bylo řečeno v BMW i u pár lidí co dělají autohifi. Tak pokud někdo má a nebo aspoň někdo z jeho známých nějak řešil tenhle problém,tak budu moc šťastný za pomoc!!! :D
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#2 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Neni soucasti radia nahodou i velky LCD panel? Co jsem tak videl, tak je to fakt problem, ale jeslti jde jen o zvuk, dalo by se to poresti externim zesikem. Myslim ze Hanz mel e60 a mohl by vedet, jak na to.
STITCH

#3 Příspěvek od STITCH »

Jojo je tam ten displej,ale ja se bez nej klidne obejdu! Jde mi o zvuk a navigaci tam nemam! Zapojit uz to radio taky nebude problem,ale poresit to uchyceni aby to trochu vypadalo a radio by bylo vlozeno misto toho supliku jak se vklada CD.
STITCH

#4 Příspěvek od STITCH »

Pak tam samozrejme budou 2 zasilovače a subwofer a repra nahradim jinyma,ale rádio je základ a bez něj to řešit nejde!:-(
srle

#5 Příspěvek od srle »

zacinam to psat nejak casto.... google je reseni. uz jsem to nekde videl. vsechno jde, kdyz se chce
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#6 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

pokud nemas navi a netrvas na tom displeji, nevidim v tom problem, proste to rozeber a nahrad cim potrebujes, beztak budes tahat i vsechny kabely nove, tak wtf? :-) pokud bys predelal ten stredovej panel, da se bez problemu posunout i to ovladani klimatizace... jinak HU a LCD spolu vali po optice, stejne i changer...
“Ability is what you're capable of doing.”
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#7 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Ja jsem pochopil, ze ma problem s držákem toho radia, ne se zapojením.. :-)
STITCH

#8 Příspěvek od STITCH »

Pochopil jsi správně! :-) Ale už je to asi vyřešeno!!! :-) Zagoogloval jsem si a mají to mít dokonce na skladě v jednom shopu v Brně,takze zítra tam jedu a jsem zvědav! Jinak je k sehnání i ISO konektor,tak uvidím? A pokud toobude,tak jsem hodně rád a nechápu,že autorizovaní mistři v BMW řeknou,že vůbec nic na to neexistuje?!
P-J

#9 Příspěvek od P-J »

STITCH píše:a nechápu,že autorizovaní mistři v BMW řeknou,že vůbec nic na to neexistuje?!
Řeknou to třeba proto, protože je to neoficiální a neschválené. A určitě nikdo nebude procházet stránky aby možná našel nějakou redukci, protože jeden z tisíce zákazníků si chce vyměnit rádio. A taky nestojí o přípradné problémy s tím, že nefunguje tamto a tamto, a něco jiného se chová jinak nek dřív a stalo se to zrovna po té výměně......
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Doktor1 »

bez rádia ti nepojede vše co valí po optice... jak si třeba nastavíš klimu,když ti nepojede display? půlka auta tak bude nefunkční....
řeš když tak ty zesy...
Odpovědět