Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s výměnou autorádia v téhle pětce? Nedávno jsem si koupil 530d a jsem z té muziky pěkně nešťastný! Když jsem měl E39 a nebo E46 tam to šlo pěkně v pohodě-stačila jen redukce,ale do tohoto modelu prý žádná neexistuje! To mi bylo řečeno v BMW i u pár lidí co dělají autohifi. Tak pokud někdo má a nebo aspoň někdo z jeho známých nějak řešil tenhle problém,tak budu moc šťastný za pomoc!!!
Neni soucasti radia nahodou i velky LCD panel? Co jsem tak videl, tak je to fakt problem, ale jeslti jde jen o zvuk, dalo by se to poresti externim zesikem. Myslim ze Hanz mel e60 a mohl by vedet, jak na to.
Jojo je tam ten displej,ale ja se bez nej klidne obejdu! Jde mi o zvuk a navigaci tam nemam! Zapojit uz to radio taky nebude problem,ale poresit to uchyceni aby to trochu vypadalo a radio by bylo vlozeno misto toho supliku jak se vklada CD.
pokud nemas navi a netrvas na tom displeji, nevidim v tom problem, proste to rozeber a nahrad cim potrebujes, beztak budes tahat i vsechny kabely nove, tak wtf? pokud bys predelal ten stredovej panel, da se bez problemu posunout i to ovladani klimatizace... jinak HU a LCD spolu vali po optice, stejne i changer...
Pochopil jsi správně! Ale už je to asi vyřešeno!!! Zagoogloval jsem si a mají to mít dokonce na skladě v jednom shopu v Brně,takze zítra tam jedu a jsem zvědav! Jinak je k sehnání i ISO konektor,tak uvidím? A pokud toobude,tak jsem hodně rád a nechápu,že autorizovaní mistři v BMW řeknou,že vůbec nic na to neexistuje?!
STITCH píše:a nechápu,že autorizovaní mistři v BMW řeknou,že vůbec nic na to neexistuje?!
Řeknou to třeba proto, protože je to neoficiální a neschválené. A určitě nikdo nebude procházet stránky aby možná našel nějakou redukci, protože jeden z tisíce zákazníků si chce vyměnit rádio. A taky nestojí o přípradné problémy s tím, že nefunguje tamto a tamto, a něco jiného se chová jinak nek dřív a stalo se to zrovna po té výměně......
bez rádia ti nepojede vše co valí po optice... jak si třeba nastavíš klimu,když ti nepojede display? půlka auta tak bude nefunkční....
řeš když tak ty zesy...