Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
klima a cvakající kompresor
Nazdárek kluci.Mam problem.Na moji 520 e 34 rv94 jsem si nechal naplnit klimu,protože,jsem byl v tom,že je prázdná a tudiž nefunkční.Tak jsem ji nechal naplnit a tam jsme přišli na to,že je utrhlá kostra,tak jsem ji udelal a kompresor se rozeběhl,ale po chvíli se vypnul a znova rozjel a zase vypnul a dělá to pořád.Prostě se asi po sekundových intervalech zapíná a vypíná.Nesetkal se někdo s takovím problémem?A cvaká spolu sním i něaké bílé relé na leví straně,ale když jsem ho vytáhnul,nic se nezměnilo.Tak jsem ho znovu nasunul.Nevíte co by stím mohlo bejt?Za info mooooc děkuji.
-
- Klubové ID: 989
To může dělat několik věcí. Co si pamatuju tak ve výparníku uvnitř auta je čidlo proti zamrznutí, pokud se nestačí odebírat "chlad" tak vypíná kompresor (na chvíli). Pak je další čidlo/čidla na nízký nebo příliš vysoký tlak chladiva, ty také vypínají kompresor. No a v neposlední řadě nějaká ta elektroinstalace. Chyba může být prakticky kdekoliv, popř kombinace. Určitě zkontroluj zda se točí přídavný ventilátor (elektrický) před chladičem klimačky.