Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Help sedacky z E32 do E34
mohu ti poslat schéma sedaček s pamětí ale potřeboval rv. , nevím zda se to rokem nelišilo, levý sedák musí mít ze spoda krabici s jednotkou co má na starosti ovládání sedáku a zárověn je tam pamět na polohu zrcátek a volantu. A ta zadky pokud jsou dělený a el. posuv a el opěrky hlavy tak jsou z iL, ten spodek si myslím ti jezdit nebude protože potřebuješ na kastli úchyty lyžin po kterých to jezdí, a to bych řekl auta s pevnejma sedákama nemají. A zadní sedáky mají taky jednotku která má nastarost po zapnutí pásu automaticky vysunout opěrku hlavy.
-
- Kontaktovat uživatele:
jo to by odpovídalo já je tam mám taky z iL..ty lyžiny by se tam dali nacpat ale jde o to že ty sedačky jsou moc hluboký takže pravá mi leží na baterce (pozor na skrat) a levá na zsíku potažmo na pojistkách a řj oken atd...a stejně je v 5 ce málo místa na to aby byli ty zadní sedačky posuvný..
btw:jak jsi je nahoře přimontoval?? ( já s tím měl problém) a jdou ti normálně zavírat zadní dveře?
btw:jak jsi je nahoře přimontoval?? ( já s tím měl problém) a jdou ti normálně zavírat zadní dveře?
Hlavne bude problem je sehnat ve styvu, do kteryho se nebudes stitit sednout. Ja jsem teda sedacky predni elektricky s pametma do auta bastlit a abych rekl pravdu, nevim jestli bych do toho sel znovu. Elektrikar byl profik a nadsenec, ale zapojeni pameti vzdal. Jinak vse slape, po 10ti dnech, kdy mel sedacku u sebe na predelani instalace, jsem mu dal krasnych 3 a pul tisice 

no koukam ze se to tady rozjelo.. tak predni jsou v pohode... spolujezdec jezdi kam chcete.. na ridicovy se bude vyrazovat pamet a je to tak na den.. ale pohoda... no a za ridicem a operka jsou taky super jen nevim co s tou nad baterkou...
Za ridicem jsem si ji tak o 2cm vytahnul a je to tam super... dvere taky... ale u spolujesce tam nejde pres tu bat.. nejak to poresim...
Jinak jsem sedacky napustil srackou a jsou bomba.... jako nove
Za ridicem jsem si ji tak o 2cm vytahnul a je to tam super... dvere taky... ale u spolujesce tam nejde pres tu bat.. nejak to poresim...
Jinak jsem sedacky napustil srackou a jsou bomba.... jako nove