Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Help sedacky z E32 do E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kubastds

#1 Příspěvek od Kubastds »

Ahoj mam ted malý problémek.... Mam komplet sedacky z E32 v el. i zadni.. predni ridicova nejde pripojit a zadkum se tam taky moc nechce... delal to nekdo??? dik
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BMWAK »

nevím proč ti nejdou předky zapojit...ty je máš s pamětí nebo co?mě tam normálně sedly jako by tam patřili....zadní tam tedy moc nesedí ale pokud tam nepřekáží baterka,zesilovač atd tak už budou jen o něco přečuhovat ze dveří a pujdou tam :-)
Kubastds

#3 Příspěvek od Kubastds »

leva sla na konektor a cuodi prava ma pamet.. nejde vubec.... a zadky mam taky v el.. a ty zadky jsou na 6 kusu.....
Fugo

#4 Příspěvek od Fugo »

mohu ti poslat schéma sedaček s pamětí ale potřeboval rv. , nevím zda se to rokem nelišilo, levý sedák musí mít ze spoda krabici s jednotkou co má na starosti ovládání sedáku a zárověn je tam pamět na polohu zrcátek a volantu. A ta zadky pokud jsou dělený a el. posuv a el opěrky hlavy tak jsou z iL, ten spodek si myslím ti jezdit nebude protože potřebuješ na kastli úchyty lyžin po kterých to jezdí, a to bych řekl auta s pevnejma sedákama nemají. A zadní sedáky mají taky jednotku která má nastarost po zapnutí pásu automaticky vysunout opěrku hlavy.
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od BMWAK »

jo to by odpovídalo já je tam mám taky z iL..ty lyžiny by se tam dali nacpat ale jde o to že ty sedačky jsou moc hluboký takže pravá mi leží na baterce (pozor na skrat) a levá na zsíku potažmo na pojistkách a řj oken atd...a stejně je v 5 ce málo místa na to aby byli ty zadní sedačky posuvný..
btw:jak jsi je nahoře přimontoval?? ( já s tím měl problém) a jdou ti normálně zavírat zadní dveře?
JencekSF

#6 Příspěvek od JencekSF »

muze nekdo poslat fotky jak to po instalaci tech prednich sedacek vypada?

Petku nemam, ale co je na vyber, tak vetsinou otres interier a sedadla na tom teda delaji hodne, takze bych je pak chtel prehodit a predpokladam, ze sportovni v bile kuzi nebo polokuzi sehnat bude orech jak strom
T613
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od T613 »

sedaky ma ode me ze 750iL rok 88 pokud to pomuze
po ridicovym je opravdu schranka s pameti

co leze v E34 za svazek nevim tak asi vic neporadim
Martinéz

#8 Příspěvek od Martinéz »

Hlavne bude problem je sehnat ve styvu, do kteryho se nebudes stitit sednout. Ja jsem teda sedacky predni elektricky s pametma do auta bastlit a abych rekl pravdu, nevim jestli bych do toho sel znovu. Elektrikar byl profik a nadsenec, ale zapojeni pameti vzdal. Jinak vse slape, po 10ti dnech, kdy mel sedacku u sebe na predelani instalace, jsem mu dal krasnych 3 a pul tisice :?
T613
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od T613 »

pameti pouzivat prece nemusi, potom to tak slozite neni
u spolujezdce je to vec jen dotahnuti +/- a vsechno jede
ridicuv bude mozna treba vyradit pamet nebo ji vyhodit uplne a udelat to jako na spolujezdcovem pres nejakou svorkovnici a je to

no rika se mi to lehce kdyz jsem elektrikar slaboproud :lol:
Kubastds

#10 Příspěvek od Kubastds »

no koukam ze se to tady rozjelo.. tak predni jsou v pohode... spolujezdec jezdi kam chcete.. na ridicovy se bude vyrazovat pamet a je to tak na den.. ale pohoda... no a za ridicem a operka jsou taky super jen nevim co s tou nad baterkou...

Za ridicem jsem si ji tak o 2cm vytahnul a je to tam super... dvere taky... ale u spolujesce tam nejde pres tu bat.. nejak to poresim...

Jinak jsem sedacky napustil srackou a jsou bomba.... jako nove
Odpovědět