Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Autorádio e39
Zkušenost s tím nemám,ale můj problém s tímto rádiem Busines BMW E39 528i 96,je takový že po vypnutí klíčku zap. a opětovném zapnutí si rádio nepamatuje balanci a fádr.hrají jen zadky,doladím ho a zase jede normálně. Mám ho doma ,koupil jsem na vraku přišimasy druhé,a to je vpořádku. Pokud byjste to původní chtěli,podle mne je opravitelné,není problém vám ho prodat,za 1500,-

Něco podobnýho jsem měl taky (kupodivu taky po E39,528iA,r.96marfy píše:Zkušenost s tím nemám,ale můj problém s tímto rádiem Busines BMW E39 528i 96,je takový že po vypnutí klíčku zap. a opětovném zapnutí si rádio nepamatuje balanci a fádr.hrají jen zadky,doladím ho a zase jede normálně. Mám ho doma ,koupil jsem na vraku přišimasy druhé,a to je vpořádku. Pokud byjste to původní chtěli,podle mne je opravitelné,není problém vám ho prodat,za 1500,-
 ). Ty balance a fádr šly obejít tak, že se nastavily balance o čárku mimo střed (jedno kterým směrem) a pamatovalo si to, akorát si to nepamatovalo hlasitost, takže po zapnutí to jelo naplno
 ). Ty balance a fádr šly obejít tak, že se nastavily balance o čárku mimo střed (jedno kterým směrem) a pamatovalo si to, akorát si to nepamatovalo hlasitost, takže po zapnutí to jelo naplno   Každopádně se mi doma váli Bussines Professional s kazetou, který "šumělo", kdyby si to někdo uměl opravit, tak přenechám za symbolickou cenu
 Každopádně se mi doma váli Bussines Professional s kazetou, který "šumělo", kdyby si to někdo uměl opravit, tak přenechám za symbolickou cenu  
Osobně bych zkusil dát tam na chvíli jiný rádio jak se bude chovat. Pokud dobře tak je to v rádiu, pokud stejne tak bych prošel napájecí kabely k rádiu jestli nejsou nekde poruseny nebo neco takovyho a taky bych prosel kabely k reprakum. Jestli treba nekde neni sundana izolace nebo tak. Kamos mel jednou na repraky slaby draty a kdyz to moc zesilil tak mu radio blikalo a pak se vyplo. Bylo to tim. Prvne bych ale udelal to nejjednodussi a to prehodit radio a zkusitTomasX píše:Zdravím, kamoš ma v e39 origo kezetový rádio Busines a hraje jak se mu chce, někdy se zapne hned po otočení klíčku potom po nastartování zas třeba nejede a pustí se až běham jízdy, nebo když to trochu víc zesílí tak se taky vypne. Nemáte s tím někdo zkušenost? Rádio nebo spínačka?