Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Autorádio e39
Zkušenost s tím nemám,ale můj problém s tímto rádiem Busines BMW E39 528i 96,je takový že po vypnutí klíčku zap. a opětovném zapnutí si rádio nepamatuje balanci a fádr.hrají jen zadky,doladím ho a zase jede normálně. Mám ho doma ,koupil jsem na vraku přišimasy druhé,a to je vpořádku. Pokud byjste to původní chtěli,podle mne je opravitelné,není problém vám ho prodat,za 1500,-
marfy píše:Zkušenost s tím nemám,ale můj problém s tímto rádiem Busines BMW E39 528i 96,je takový že po vypnutí klíčku zap. a opětovném zapnutí si rádio nepamatuje balanci a fádr.hrají jen zadky,doladím ho a zase jede normálně. Mám ho doma ,koupil jsem na vraku přišimasy druhé,a to je vpořádku. Pokud byjste to původní chtěli,podle mne je opravitelné,není problém vám ho prodat,za 1500,-
Něco podobnýho jsem měl taky (kupodivu taky po E39,528iA,r.96

TomasX píše:Zdravím, kamoš ma v e39 origo kezetový rádio Busines a hraje jak se mu chce, někdy se zapne hned po otočení klíčku potom po nastartování zas třeba nejede a pustí se až běham jízdy, nebo když to trochu víc zesílí tak se taky vypne. Nemáte s tím někdo zkušenost? Rádio nebo spínačka?
Osobně bych zkusil dát tam na chvíli jiný rádio jak se bude chovat. Pokud dobře tak je to v rádiu, pokud stejne tak bych prošel napájecí kabely k rádiu jestli nejsou nekde poruseny nebo neco takovyho a taky bych prosel kabely k reprakum. Jestli treba nekde neni sundana izolace nebo tak. Kamos mel jednou na repraky slaby draty a kdyz to moc zesilil tak mu radio blikalo a pak se vyplo. Bylo to tim. Prvne bych ale udelal to nejjednodussi a to prehodit radio a zkusit