Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Autorádio e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
TomasX

#1 Příspěvek od TomasX »

Zdravím, kamoš ma v e39 origo kezetový rádio Busines a hraje jak se mu chce, někdy se zapne hned po otočení klíčku potom po nastartování zas třeba nejede a pustí se až běham jízdy, nebo když to trochu víc zesílí tak se taky vypne. Nemáte s tím někdo zkušenost? Rádio nebo spínačka? 8O
marfy

#2 Příspěvek od marfy »

Zkušenost s tím nemám,ale můj problém s tímto rádiem Busines BMW E39 528i 96,je takový že po vypnutí klíčku zap. a opětovném zapnutí si rádio nepamatuje balanci a fádr.hrají jen zadky,doladím ho a zase jede normálně. Mám ho doma ,koupil jsem na vraku přišimasy druhé,a to je vpořádku. Pokud byjste to původní chtěli,podle mne je opravitelné,není problém vám ho prodat,za 1500,-
kosa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od kosa »

bude to v rádiu ...typl bych ovladací potenciometr...ale fakt jen typ
Maca

#4 Příspěvek od Maca »

marfy píše:Zkušenost s tím nemám,ale můj problém s tímto rádiem Busines BMW E39 528i 96,je takový že po vypnutí klíčku zap. a opětovném zapnutí si rádio nepamatuje balanci a fádr.hrají jen zadky,doladím ho a zase jede normálně. Mám ho doma ,koupil jsem na vraku přišimasy druhé,a to je vpořádku. Pokud byjste to původní chtěli,podle mne je opravitelné,není problém vám ho prodat,za 1500,-

Něco podobnýho jsem měl taky (kupodivu taky po E39,528iA,r.96 :) ). Ty balance a fádr šly obejít tak, že se nastavily balance o čárku mimo střed (jedno kterým směrem) a pamatovalo si to, akorát si to nepamatovalo hlasitost, takže po zapnutí to jelo naplno :? Každopádně se mi doma váli Bussines Professional s kazetou, který "šumělo", kdyby si to někdo uměl opravit, tak přenechám za symbolickou cenu :)
P-J

#5 Příspěvek od P-J »

Maca píše:Každopádně se mi doma váli Bussines Professional s kazetou,

Tak které se Ti válí doma? Bussines, nebo Professional?
Maca

#6 Příspěvek od Maca »

:) Sorry - najak mi to nemyslelo - B je správně, čili Professional. Omlouvám se za zmatek :)
Birkoff

#7 Příspěvek od Birkoff »

Mám úplně stejnej problém s Professional s DSP. Po vypnutí klíčku se nastaví balance částečně směrem vpravo (nejsou čárky ale kostička!) a fader úplně dozadu. A hlasitost zvýšená, ale ne naplno. A světe div se taky E39 535iA 06/96.

Zkusím to obejití jak psal Maca.
Maca

#8 Příspěvek od Maca »

To by byla sakra náhoda :)
mufman

#9 Příspěvek od mufman »

TomasX píše:Zdravím, kamoš ma v e39 origo kezetový rádio Busines a hraje jak se mu chce, někdy se zapne hned po otočení klíčku potom po nastartování zas třeba nejede a pustí se až běham jízdy, nebo když to trochu víc zesílí tak se taky vypne. Nemáte s tím někdo zkušenost? Rádio nebo spínačka? 8O

Osobně bych zkusil dát tam na chvíli jiný rádio jak se bude chovat. Pokud dobře tak je to v rádiu, pokud stejne tak bych prošel napájecí kabely k rádiu jestli nejsou nekde poruseny nebo neco takovyho a taky bych prosel kabely k reprakum. Jestli treba nekde neni sundana izolace nebo tak. Kamos mel jednou na repraky slaby draty a kdyz to moc zesilil tak mu radio blikalo a pak se vyplo. Bylo to tim. Prvne bych ale udelal to nejjednodussi a to prehodit radio a zkusit
Odpovědět