Jde mi o to sundat ty stredy tapecu, ktery se u starsich kusu mnohdy odlepovaly castecne starim. Jde to tam prilepeny dost fest, tak jen zkousim zda nekdo nema figl.
Moc diky, Martinéz
Fígl, jak sundat střední polstr ze dveří e34?
-
Attac
-
Martinéz
- Klubové ID: 356
-
Attac
-
Pivson
- Klubové ID: 570
Ne ne, ty středy (např. látkové) jsou nalepený na tom podkladuAttac píše:Samotnej stred je na papundeklu ten se nesmrskne ale prave ten podklad se ti smrskne ale da se pak zase strochou snahy a sikovnosti natahnout ale nebude tam uz tak drzetMartinéz píše:myslis jakoze ten samotnej stred se smrskne? spis mam strach, aby se neznicil ten podklad, ten potrebuju zachovat..
Ono se to rado odlupuje, taky jsem nad tím přemejšlel
-
Attac
Ano latkove stredy jsou na papundeklu a pod nima je tepelne natezeny pryzovy podklad na vlastnim telu postru. latkove stredy jsou nalepeny tavnym lepidlem ale i ten pryzovej podklad takze pusobenim tepla sice sundas latku ale i ten podklad je to problem a jestli nekdo vi jak na to tak at da vedet uz se mi odlupuje dalsi
-
Martinéz
- Klubové ID: 356
tak jsem koupil horkovzdusku a oddelal uspesne 2 kusy.. tapecy jsou rok 88 a jeden byl nacaty.. i presto, ze sem se s tim neparal se nic nezhorsilo, stred je v puvodnim stavu. pomahal jsem si strunou (spis lankem) a nebylo to tak drasticky vuci ty spodni pryzi. cely to delam pro to, abych stredy pocalounil kuzi a dal na svy 95kovy, ktery jak znamo uz maj jiny zpracovani, cili hlavne abych neznicil je..