Jde mi o to sundat ty stredy tapecu, ktery se u starsich kusu mnohdy odlepovaly castecne starim. Jde to tam prilepeny dost fest, tak jen zkousim zda nekdo nema figl.
Moc diky, Martinéz
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Fígl, jak sundat střední polstr ze dveří e34?
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Ne ne, ty středy (např. látkové) jsou nalepený na tom podkladuAttac píše:Samotnej stred je na papundeklu ten se nesmrskne ale prave ten podklad se ti smrskne ale da se pak zase strochou snahy a sikovnosti natahnout ale nebude tam uz tak drzetMartinéz píše:myslis jakoze ten samotnej stred se smrskne? spis mam strach, aby se neznicil ten podklad, ten potrebuju zachovat..
Ono se to rado odlupuje, taky jsem nad tím přemejšlel
Ano latkove stredy jsou na papundeklu a pod nima je tepelne natezeny pryzovy podklad na vlastnim telu postru. latkove stredy jsou nalepeny tavnym lepidlem ale i ten pryzovej podklad takze pusobenim tepla sice sundas latku ale i ten podklad je to problem a jestli nekdo vi jak na to tak at da vedet uz se mi odlupuje dalsi
tak jsem koupil horkovzdusku a oddelal uspesne 2 kusy.. tapecy jsou rok 88 a jeden byl nacaty.. i presto, ze sem se s tim neparal se nic nezhorsilo, stred je v puvodnim stavu. pomahal jsem si strunou (spis lankem) a nebylo to tak drasticky vuci ty spodni pryzi. cely to delam pro to, abych stredy pocalounil kuzi a dal na svy 95kovy, ktery jak znamo uz maj jiny zpracovani, cili hlavne abych neznicil je..