Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Demontáž tunelu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
fidas
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od fidas »

Prosím o radu: Potřebuji od rádia natáhnout drát dozadu, má někdo zkušenost s demontáží tunelu? Nevím, jak to zdemontovat a nerad bych něco poškodil. Mám 520, E39, r.v. 2001 Dík.
Bohhy
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Bohhy »

fidas píše:Prosím o radu: Potřebuji od rádia natáhnout drát dozadu, má někdo zkušenost s demontáží tunelu? Nevím, jak to zdemontovat a nerad bych něco poškodil. Mám 520, E39, r.v. 2001 Dík.

Nevim teda jak u e39ky ale ja u e34ky to taham normalne pod volantem a pak v prahu kde je na to lista.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JaraX »

Bohhy píše:
fidas píše:Prosím o radu: Potřebuji od rádia natáhnout drát dozadu, má někdo zkušenost s demontáží tunelu? Nevím, jak to zdemontovat a nerad bych něco poškodil. Mám 520, E39, r.v. 2001 Dík.

Nevim teda jak u e39ky ale ja u e34ky to taham normalne pod volantem a pak v prahu kde je na to lista.

tak tak i u e36
John
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od John »

přesně tak , natáhni to levým nebo pravím prahem.
milonovo

#5 Příspěvek od milonovo »

Sorry že se Ti vtírám do tematu,ale mám podobnej problém,tak ať nezakládám zbytečně nový tema.

Jelikoš jsem zjistil,že nemám origo audio kabel k CD changeru a nechce se mi to momentálně rozebírat,zajímalo by mě jestli CD mechanika k navigaci přehrává CD?
Za2. když to budu rozdělávat,šroubky na vyndání navigace jsou někde pod lištama že jo?
a za 3. mám tam v loketce místo na tel. v servisce nebo kde,jak je vypsaná ta extra výbava píšou že pro nokia,je to nějakej špešl autotelefon,nebo to půjde na nějakej starší typ nokie?Auto je 4/2000-výroba.Mám HF s ovládáním na volantu,tak bych ho tam celkem rád měl.
Díky moc.
John
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od John »

milonovo píše:Sorry že se Ti vtírám do tematu,ale mám podobnej problém,tak ať nezakládám zbytečně nový tema.

Jelikoš jsem zjistil,že nemám origo audio kabel k CD changeru a nechce se mi to momentálně rozebírat,zajímalo by mě jestli CD mechanika k navigaci přehrává CD?
Za2. když to budu rozdělávat,šroubky na vyndání navigace jsou někde pod lištama že jo?
a za 3. mám tam v loketce místo na tel. v servisce nebo kde,jak je vypsaná ta extra výbava píšou že pro nokia,je to nějakej špešl autotelefon,nebo to půjde na nějakej starší typ nokie?Auto je 4/2000-výroba.Mám HF s ovládáním na volantu,tak bych ho tam celkem rád měl.
Díky moc.

Napiš mail, kam ti můžu poslat pdfko o navigaci, má to cca mega
Odpovědět