Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Demontáž tunelu
Bohhy píše:fidas píše:Prosím o radu: Potřebuji od rádia natáhnout drát dozadu, má někdo zkušenost s demontáží tunelu? Nevím, jak to zdemontovat a nerad bych něco poškodil. Mám 520, E39, r.v. 2001 Dík.
Nevim teda jak u e39ky ale ja u e34ky to taham normalne pod volantem a pak v prahu kde je na to lista.
tak tak i u e36
Sorry že se Ti vtírám do tematu,ale mám podobnej problém,tak ať nezakládám zbytečně nový tema.
Jelikoš jsem zjistil,že nemám origo audio kabel k CD changeru a nechce se mi to momentálně rozebírat,zajímalo by mě jestli CD mechanika k navigaci přehrává CD?
Za2. když to budu rozdělávat,šroubky na vyndání navigace jsou někde pod lištama že jo?
a za 3. mám tam v loketce místo na tel. v servisce nebo kde,jak je vypsaná ta extra výbava píšou že pro nokia,je to nějakej špešl autotelefon,nebo to půjde na nějakej starší typ nokie?Auto je 4/2000-výroba.Mám HF s ovládáním na volantu,tak bych ho tam celkem rád měl.
Díky moc.
Jelikoš jsem zjistil,že nemám origo audio kabel k CD changeru a nechce se mi to momentálně rozebírat,zajímalo by mě jestli CD mechanika k navigaci přehrává CD?
Za2. když to budu rozdělávat,šroubky na vyndání navigace jsou někde pod lištama že jo?
a za 3. mám tam v loketce místo na tel. v servisce nebo kde,jak je vypsaná ta extra výbava píšou že pro nokia,je to nějakej špešl autotelefon,nebo to půjde na nějakej starší typ nokie?Auto je 4/2000-výroba.Mám HF s ovládáním na volantu,tak bych ho tam celkem rád měl.
Díky moc.
-
- Kontaktovat uživatele:
milonovo píše:Sorry že se Ti vtírám do tematu,ale mám podobnej problém,tak ať nezakládám zbytečně nový tema.
Díky moc.
Napiš mail, kam ti můžu poslat pdfko o navigaci, má to cca mega