předem díky za rady

potom jsem ujel cca 5km a zase musel zastavit, po opětovným nastartování zase jel, nevíte čím by to mohlo být, ježek to se mi nezdá ten by se projevoval už dřív tohle je spíš jakoby se ten ventilátor zasekl, přes celou zimu se to nestalo ani jednou a poprvý jsem to spozoroval v loni v létě taky v nějakým pařáku, tak mě napadá jen jedna dedukce, že se tam něco teplem roztáhne a ten ventilátor se prostě nerozjede, nevíte čím by to mohlo být? a jestli je opravdu nutný to vykuchat ven a podívat se na to, není to jen nějaká blbost? ať nemusím rozebírat palubku
  potom jsem ujel cca 5km a zase musel zastavit, po opětovným nastartování zase jel, nevíte čím by to mohlo být, ježek to se mi nezdá ten by se projevoval už dřív tohle je spíš jakoby se ten ventilátor zasekl, přes celou zimu se to nestalo ani jednou a poprvý jsem to spozoroval v loni v létě taky v nějakým pařáku, tak mě napadá jen jedna dedukce, že se tam něco teplem roztáhne a ten ventilátor se prostě nerozjede, nevíte čím by to mohlo být? a jestli je opravdu nutný to vykuchat ven a podívat se na to, není to jen nějaká blbost? ať nemusím rozebírat palubku  

klidně bych toho ježka zkusil ale nechce se mi dát 2000 za novýho, když to nevypadá na to, že je to on a hlavně nevím, jak bych to vyzkoušel, když se mi to stane jen někdy, asi budu muset fakt vykuchat palubku
  klidně bych toho ježka zkusil ale nechce se mi dát 2000 za novýho, když to nevypadá na to, že je to on a hlavně nevím, jak bych to vyzkoušel, když se mi to stane jen někdy, asi budu muset fakt vykuchat palubku   pokud nepomůže promazat ventilátor nebo ho nějak rozchodit, tak teda zkusím toho ježka nebo ještě někdo nějaký nápad
 pokud nepomůže promazat ventilátor nebo ho nějak rozchodit, tak teda zkusím toho ježka nebo ještě někdo nějaký nápad  
ja uz verim ze jezek je fakt zivej a dela si co chce ;) nekomu nedrzi teplota, nekomu otacky ventilatoru, nekomu se netoci vubec, nekomu porad...Bratn píše:taky mě napadl ježek, jenže to na něj fakt nevypadá, kdyby to byl ježek, tak by to předtím dýchalo, nedrželo teplotu, blblo atd...
Čau,a díky za tip s promazáním.Ventilátor mi pískal jak prase,hlavně ráno při startu za studena a za mrazu.Shodil jsem kanály přívodu topení,z pravé strany trošku problém,střed kola vrtulky byl celistvý,ale stačí hadička z PE,nahřát a zahnout do tvaru písmene L,prostrčit opatrně lopatkami,a dá se tam s olejem dostat.Levá strana v pohodě,střed vrtulky je perforovaný do hvězdice a ložisko je hned za perforací.Použil jsem strojní olej,olej na šicí stroje a samomazná ložiska ,a jinak na podobné věci je fakt dobrý sprej W5 na zarezlé spoje z lidlu,loni stála pixla cca 25 kč,no nekup to,a podle mě lepší jak WD 40-předražená voňavá naftaP-J píše:Na výměnu, jak bylo už napsáno, musí dolů palubka. Promazat to jde i z motorového prostoru, když se dají dolů tunely od vzduchových filtrů do kabiny. Rukou ho tam jde nahmatat, takže stačí jenom sříknout nějaké to mazadlo a je klid.
 .
.