předem díky za rady

Bratn píše:taky mě napadl ježek, jenže to na něj fakt nevypadá, kdyby to byl ježek, tak by to předtím dýchalo, nedrželo teplotu, blblo atd...
Čau,a díky za tip s promazáním.Ventilátor mi pískal jak prase,hlavně ráno při startu za studena a za mrazu.Shodil jsem kanály přívodu topení,z pravé strany trošku problém,střed kola vrtulky byl celistvý,ale stačí hadička z PE,nahřát a zahnout do tvaru písmene L,prostrčit opatrně lopatkami,a dá se tam s olejem dostat.Levá strana v pohodě,střed vrtulky je perforovaný do hvězdice a ložisko je hned za perforací.Použil jsem strojní olej,olej na šicí stroje a samomazná ložiska ,a jinak na podobné věci je fakt dobrý sprej W5 na zarezlé spoje z lidlu,loni stála pixla cca 25 kč,no nekup to,a podle mě lepší jak WD 40-předražená voňavá naftaP-J píše:Na výměnu, jak bylo už napsáno, musí dolů palubka. Promazat to jde i z motorového prostoru, když se dají dolů tunely od vzduchových filtrů do kabiny. Rukou ho tam jde nahmatat, takže stačí jenom sříknout nějaké to mazadlo a je klid.