Toydolls píše:Tohle auto neznam a asi moc neporadim,ale obecne kdyz blbne "okruh" ve kterem je relatko, vetsinou to byva relatko,navic je pomerne jednoduche ho vymenit a nekdy ani moc nakladne
Zavada je to samo blba,muze to byt jen kontakt, divne je i to,ze to rele slysis cvaknout,protoze neco ho musi ovladat - cili na vine nemusi byt rele
Ciste teoreticky bych zkusil to rele,nebo pak nejrozumnejsi by byla diagnostika
Díky. Asi to bude relé, problém je v tom, že to relé není samostatný, je na tištěným obvodu s ještě cca 10 dalšíma. Takže budu muset sehnat asi celej ten blok.

Páč mě to docela sejří. Teďka mám rozkopanej interier, a když mám světla uplně odpojený ze zásuveček a jedu, tak to relé cvaká skoro pořád. Když byly světla vypnutý vypínačem, tak necvakalo. Možná píšu blbost, ale s elektrikou nejdem vůbec kámoš.

Nemělo by si cvakat jak chce - o čem to svědčí, že se něco šlusuje - co mu dává impulz k sepnutí, rozepnutí, nebo, že se posralo relé ? Sorry za neslušný výrazovo, ale fakt mě to trošku sere - chci mít čecko v cajku. Kámoš mi radil, no tak to měj furt vypnutý, no.
Jo jináč je na něj krásně vidět - pružinka je v pořádku.