Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Rozdil mezi Audi a BMW

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
fotobobo

#1 Příspěvek od fotobobo »

Sedel jsem ted nedavno v Audi A4 avant RV 2000 a hned jak jsem si sedl
za volant, tak jsem poznal ze to ma k BMW jeste hodne daleko.
Jak je mozny ze i E34 je proste uplne jina co se tyce pocitu za volantem.
Co dela BMW jinak oproti ostatnim automobilkam, ze je to proste rozdil?

Ehm...BMW Rulezzzz Forever
pepus

#2 Příspěvek od pepus »

protoze A4 neni s e34 srovnatelna trida, to bys musel sednout do A6 :wink:
znam tyhle auta dobre obe, takze jestli te to zajima, tak e34 ma mnoohem komfortnejsi podvozek, ale zase je takova tezkopadna jak tank, a4ka ma mnohem ostrejsi a presnejsi rizeni (neco bude taky tim vekovym rozdilem, ale i tak).

jo a hluk je v e34 taky mnohem mensi, ale zase TDSko, ktery jede cca podobne jako 96kw A4 TDI jezdi o 2.5 litru nafty za vic :?

no a pak je tu aspekt ze novy audiny vypadaj proste super, zatimco bmw porad nevim nevim :roll:
GG

#3 Příspěvek od GG »

No nevím, Kámoš má taky A4 2004 1,9TDi má tam čip a po tom co jsem se v tom projel a pak sedl spátky do e39 97 rok tak jsem prohlásil, doma je doma :lol: a vím, že bych neměnil :inlove:
fotobobo

#4 Příspěvek od fotobobo »

pepus píše:protoze A4 neni s e34 srovnatelna trida, to bys musel sednout do A6 :wink:
znam tyhle auta dobre obe, takze jestli te to zajima, tak e34 ma mnoohem komfortnejsi podvozek, ale zase je takova tezkopadna jak tank, a4ka ma mnohem ostrejsi a presnejsi rizeni (neco bude taky tim vekovym rozdilem, ale i tak).

jo a hluk je v e34 taky mnohem mensi, ale zase TDSko, ktery jede cca podobne jako 96kw A4 TDI jezdi o 2.5 litru nafty za vic :?

no a pak je tu aspekt ze novy audiny vypadaj proste super, zatimco bmw porad nevim nevim :roll:
To mi chces rict ze nove Audiny vypadaji lepe nez nove BMW?
Ja si myslim ze k nove 5 rade rok 2005 se neda nic rovnat.

Rada 7 uz tak hezka neni, to se mi uz vic libi 7 rada z roku 1999.
To je auto bez komentare.
pepus

#5 Příspěvek od pepus »

fotobobo píše:

jo :D
ale nechci tady vyvolavat nejakej flame... ta sedma je priserna, ostatni jsou dobry, jenom ten interier teda porad nevim nevim... proto koupil napr. muj otec mamce MB, na 3er se proste nemohl koukat :roll:
stanley07
Klubové ID: 1032
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od stanley07 »

Dneska jsem vezl kámoše v 528, kterej nedávno koupil A6 avanta quatro taky 2.8 a po chvíli se mě hned ptal, co je na tom BMW jinak, že mu to připadá takový nějaký živější a stabilnější a že to tak nenásilně a přirozeně zrychluje. Tak mi tak prolítlo hlavou : "Kde udělali soudruzi V NDR chybu?"
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 125
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Ingolstadt vs München :wink:
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od patras Čestný člen »

fotobobo píše:
pepus píše:protoze A4 neni s e34 srovnatelna trida, to bys musel sednout do A6 :wink:

no vidis a ja si myslim ze prave nova petka je nejhnusnejsi bmw ... novy adiny se mi libi rozhodne vic :D ....
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
dejk55

#9 Příspěvek od dejk55 »

Audiny strašně rychle stárnou. Vyletí novinka a za chvilku už nepoznáš jestli je to stará nebo nová. Nebo poznáš ale ale ... A nová 5er je podle mě nejpovedenější, a komu se víc libí A6 tak je asi na jinym fotbalu :lol:
Martinéz
Klubové ID: 356

#10 Příspěvek od Martinéz »

v zakladu novy BMW podle myho nic moc, ale nejakej ten paket nebo kola a je to super.. to co ja na BMW cenim je proste smysl pro detail v pocitu jizdy. e46 se ridi skvele, je to vyhlasena motokara, ale co me prekvapilo ze i e65 po faceliftu s dodelanym podvozkem se ridi jak o tridu mensi auto a nejaky 2 tuny nejsou nikde znat.. no a e61 se kterou jsem ridil nedavno asi jen 50km byla taky naprosto poslusna a komunikativni.. Jako dobre, pocit v A4 je jako v mnohem mohutnejsi kare, ale k cemu to kdyz je i u S4 V8 to rizeni takovy tupy...:(
najvi

#11 Příspěvek od najvi »

dejk55 píše:Audiny strašně rychle stárnou. Vyletí novinka a za chvilku už nepoznáš jestli je to stará nebo nová. Nebo poznáš ale ale ... A nová 5er je podle mě nejpovedenější, a komu se víc libí A6 tak je asi na jinym fotbalu :lol:
Tak dnes vedle naší služební škádlivky stála na křižovatce modrá RS4 a je to fakt pěkný, za pár let v bazaru... :?:
Nedávno jsem jel ve starým medvedovi a to je zažitek, to je tank. :wink:

Takže co takhle BMW versus Mercedes :wink: :?:
pepus

#12 Příspěvek od pepus »

220cdi vs 320d motorove jasne pro BMW... ten jejich dyzl docela zere a ma takovou podivnou charakteristiku, nekope ani od spodu, ani netahne az do konce

ale zase 220cdi vypada vevnitr jako auto uz v zakladu, zatimco 3er bez navi kuze a dreva vypada dost socialne.
najvi

#13 Příspěvek od najvi »

pepus píše:220cdi vs 320d motorove jasne pro BMW... ten jejich dyzl docela zere a ma takovou podivnou charakteristiku, nekope ani od spodu, ani netahne az do konce

ale zase 220cdi vypada vevnitr jako auto uz v zakladu, zatimco 3er bez navi kuze a dreva vypada dost socialne.
No a co frčí v německu za auta?Někde jsem četl, že se dobře prodává Avensis.
A německej trojlístek,(A,B.M) čeho je v německu nejvíc?BMW?
:wink:

Medved bude dobrej na důchod :!:
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Baxon »

rozdíl mezi BMW a VW group? Neblázněte, srovnáváte nesrovnatelný.......... :?
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od RuDoSh »

Baxon píše:rozdíl mezi BMW a VW group? Neblázněte, srovnáváte nesrovnatelný.......... :?
tak, A6 v kombiku je mozna z venku hezci nez nova petka v kombiku...... ale ve vsech ostatnich strankach ma u me minus..... (podvzek, motory, interier...)
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od gyrous »

A do roku 2000, jsou na tom BMW E39 prý ještě hůř.

http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... ticle=8398

Ale co se týká vzhledu a image, tak BMW je prostě třida 8)
Odpovědět