Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rozdil mezi Audi a BMW
Sedel jsem ted nedavno v Audi A4 avant RV 2000 a hned jak jsem si sedl
za volant, tak jsem poznal ze to ma k BMW jeste hodne daleko.
Jak je mozny ze i E34 je proste uplne jina co se tyce pocitu za volantem.
Co dela BMW jinak oproti ostatnim automobilkam, ze je to proste rozdil?
Ehm...BMW Rulezzzz Forever
za volant, tak jsem poznal ze to ma k BMW jeste hodne daleko.
Jak je mozny ze i E34 je proste uplne jina co se tyce pocitu za volantem.
Co dela BMW jinak oproti ostatnim automobilkam, ze je to proste rozdil?
Ehm...BMW Rulezzzz Forever
protoze A4 neni s e34 srovnatelna trida, to bys musel sednout do A6
znam tyhle auta dobre obe, takze jestli te to zajima, tak e34 ma mnoohem komfortnejsi podvozek, ale zase je takova tezkopadna jak tank, a4ka ma mnohem ostrejsi a presnejsi rizeni (neco bude taky tim vekovym rozdilem, ale i tak).
jo a hluk je v e34 taky mnohem mensi, ale zase TDSko, ktery jede cca podobne jako 96kw A4 TDI jezdi o 2.5 litru nafty za vic
no a pak je tu aspekt ze novy audiny vypadaj proste super, zatimco bmw porad nevim nevim

znam tyhle auta dobre obe, takze jestli te to zajima, tak e34 ma mnoohem komfortnejsi podvozek, ale zase je takova tezkopadna jak tank, a4ka ma mnohem ostrejsi a presnejsi rizeni (neco bude taky tim vekovym rozdilem, ale i tak).
jo a hluk je v e34 taky mnohem mensi, ale zase TDSko, ktery jede cca podobne jako 96kw A4 TDI jezdi o 2.5 litru nafty za vic

no a pak je tu aspekt ze novy audiny vypadaj proste super, zatimco bmw porad nevim nevim

To mi chces rict ze nove Audiny vypadaji lepe nez nove BMW?pepus píše:protoze A4 neni s e34 srovnatelna trida, to bys musel sednout do A6![]()
jo a hluk je v e34 taky mnohem mensi, ale zase TDSko, ktery jede cca podobne jako 96kw A4 TDI jezdi o 2.5 litru nafty za vic![]()
Ja si myslim ze k nove 5 rade rok 2005 se neda nic rovnat.
Rada 7 uz tak hezka neni, to se mi uz vic libi 7 rada z roku 1999.
To je auto bez komentare.
jofotobobo píše:
To mi chces rict ze nove Audiny vypadaji lepe nez nove BMW?

ale nechci tady vyvolavat nejakej flame... ta sedma je priserna, ostatni jsou dobry, jenom ten interier teda porad nevim nevim... proto koupil napr. muj otec mamce MB, na 3er se proste nemohl koukat

-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
no vidis a ja si myslim ze prave nova petka je nejhnusnejsi bmw ... novy adiny se mi libi rozhodne vicfotobobo píše:To mi chces rict ze nove Audiny vypadaji lepe nez nove BMW?pepus píše:protoze A4 neni s e34 srovnatelna trida, to bys musel sednout do A6![]()
jo a hluk je v e34 taky mnohem mensi, ale zase TDSko, ktery jede cca podobne jako 96kw A4 TDI jezdi o 2.5 litru nafty za vic![]()

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
v zakladu novy BMW podle myho nic moc, ale nejakej ten paket nebo kola a je to super.. to co ja na BMW cenim je proste smysl pro detail v pocitu jizdy. e46 se ridi skvele, je to vyhlasena motokara, ale co me prekvapilo ze i e65 po faceliftu s dodelanym podvozkem se ridi jak o tridu mensi auto a nejaky 2 tuny nejsou nikde znat.. no a e61 se kterou jsem ridil nedavno asi jen 50km byla taky naprosto poslusna a komunikativni.. Jako dobre, pocit v A4 je jako v mnohem mohutnejsi kare, ale k cemu to kdyz je i u S4 V8 to rizeni takovy tupy...

Tak dnes vedle naší služební škádlivky stála na křižovatce modrá RS4 a je to fakt pěkný, za pár let v bazaru...dejk55 píše:Audiny strašně rychle stárnou. Vyletí novinka a za chvilku už nepoznáš jestli je to stará nebo nová. Nebo poznáš ale ale ... A nová 5er je podle mě nejpovedenější, a komu se víc libí A6 tak je asi na jinym fotbalu

Nedávno jsem jel ve starým medvedovi a to je zažitek, to je tank.

Takže co takhle BMW versus Mercedes

No a co frčí v německu za auta?Někde jsem četl, že se dobře prodává Avensis.pepus píše:220cdi vs 320d motorove jasne pro BMW... ten jejich dyzl docela zere a ma takovou podivnou charakteristiku, nekope ani od spodu, ani netahne az do konce
ale zase 220cdi vypada vevnitr jako auto uz v zakladu, zatimco 3er bez navi kuze a dreva vypada dost socialne.
A německej trojlístek,(A,B.M) čeho je v německu nejvíc?BMW?

Medved bude dobrej na důchod

-
- Kontaktovat uživatele:
A do roku 2000, jsou na tom BMW E39 prý ještě hůř.
http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... ticle=8398
Ale co se týká vzhledu a image, tak BMW je prostě třida
http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... ticle=8398
Ale co se týká vzhledu a image, tak BMW je prostě třida