Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

vrzani ventilatoru

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepus

#1 Příspěvek od pepus »

Cau, zacal mi vrzat ventilator na 1. a 2. rychlost a pekne me to vytaci, nevite jak se k tomu nejlepe dostat pripadne cim by to mohlo byt (staci namazat?)?

dikes
Pavel H
Klubové ID: 98

#2 Příspěvek od Pavel H »

Cau, nekde jsem tu cetl, ze nekomu pomohlo vyndat filtr a prostriknout ventilator WDčkem. Zkus to.
Toydolls

#3 Příspěvek od Toydolls »

pepus píše:Cau, zacal mi vrzat ventilator na 1. a 2. rychlost a pekne me to vytaci, nevite jak se k tomu nejlepe dostat pripadne cim by to mohlo byt (staci namazat?)?

dikes
Kde je to u tebe netusim - ale predpokladam, pred palubkou uprostred v motorovem prostoru (alespon tak to je u me). Ted to taky resim, sem z toho "nasranej", chapal bych to,kdyby melo auto najeto 200tis,ale s tema km co mam a uz me to dela:( proste pech

Kdosi mi to tady poradil, ze nekomu zabere vyndat pilovej filtr a primo k vetrakum striknout WD40 ci mozna nejaky silikon ve spreji. Zkousel sem to zleva z prava a me to samo nezabralo.
Pak je moznost to rozebrat (u me to obnasi rozebrat 1/2 palubky a jeste od motoru) vymenit, ale znamej to delal parkrat na ruznych autech a uz hlasil,ze kdyz to treas na nekterem aute vymenil tak to stejne nepomohlo nebo jen na chvili.

Sam nevim co s tim, aby to bylo nejjednodusi a zbavil bych se toho piskani.
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Pivson »

jj je to oser, u 34 je to pod krytem před předním sklem.
Chce to rozmontovat a namazat. WD-čko pomůže na chvilku. Chce to pilpačku a namazat vazelínou hřídelku
Tomcat14
Klubové ID: 564

#5 Příspěvek od Tomcat14 »

Doporučuji vazelinu BERULUB FH 57 - životnost 15 - 20let. Prodává společnost Lubricant Plzeň.
talbik

#6 Příspěvek od talbik »

zdravim, jen bych chtel poprosit jestli by mi nekdo nejak podrobneji vysvetlil jak se k tomu dostat u e34 mam auto dva mesice a je to meprvni vozidlo, tak nejsem tak zbehly. dikec
p.s. pískalo to hlavne na 1 a 2rychlosti vetraku, ted se to na tech dvou moc nechce tocit podle zvuku a na 3 a 4 rychlosti to ted jaksi drnci nebo jakoby hrka a je to randal jak blazen.diky za rady :)

Klubové ID: 1044

#7 Příspěvek od Filozof »

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=120320

příště hledat je tam i návod co jsem vkládal s popisem.

Jinak nejlepší je to fakt rozdělat vyndat ven a použít kvalitní vazelínu co psali kluci výše... pak je vystaráno.
talbik

#8 Příspěvek od talbik »

díky moc, ted jsem marod ale jak bude lip, a hlavne kdyz uz je teplo tak se do toho pustim, pak napisu jak jsem dopadl. :) diky
Odpovědět