Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 jak otevřít přední kapotu?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Birkoff
Klubové ID: 989

#1 Příspěvek od Birkoff »

Poraďte jak otevřít přední kapotu u E39 když mi prasklo to ocelové lanko co otevírá přední kapotu. Chtěl jsem zkontrolovat stav vody, zatáhnu za páčku a .... NIC. Lanko utržené asi 1cm za válečkem v páčce. Tekže to potřebuju nejdřív otevřít a pak taky opravit. Dá se sehnat jen to lanko nebo musím sehnat celej bowden tu první část. Výměna bude asi pakárna, co. Díky za nápady. :evil:
sb
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od sb »

Me se to stalo nedavno.A mas pravdu pakarna to byla teda pekna.Zkus vyndat tu packu pak jeste ten plast rozsroubovat a uvidis jestli bude koukat lanko.Me jo,tak jsem za nej chvilku tahal kombinackama a klaplo to.Je tu jeste druha moznost,ktera se mi stala taky.Kdyz jsem to lanko vyndal,tak jsem si omylem kapotu zabouchnul,v tu chvily me polil studenej pot.Zajel jsem ke znamymu,zvednul mi auto na heveru,no a pak to chce nakou metr dlouhou uzkou tycku s hackem na konci,bejt trochu sikovnej a tahat za druhy lanko.Jinak jsem mel docela problem takovy lanko sehnat,koupil jsem stejne tlusty ale na kolo.U packy jsem normalne zahaknul za valecek a na druhou strane to bylo slozitejsi.Rozkuchal jsem cokoladu trosku opiloval zasrouboval a dobry.Funfuje zadnej problem.
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Doktor1 »

Dá se to otevřít i zpod kapoty ale to je celkem pakec. Jinak to lanko vyměnit je v poho,osobně bych ho dal nový,než to dělat dvakrát...
Tomcat14
Klubové ID: 564

#4 Příspěvek od Tomcat14 »

Měl jsem ten samý problém a musel jsem s tím do AuTecu. Lanovod stál 500,- a oprava 1500,-. Navíc jsou tam lanovody dva a já samozřejmě nejdříve koupil ten od páčky a prasklý byl ten druhý, mezi zámkama na kapotě.
Odpovědět