Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 jak otevřít přední kapotu?
-
- Klubové ID: 989
Poraďte jak otevřít přední kapotu u E39 když mi prasklo to ocelové lanko co otevírá přední kapotu. Chtěl jsem zkontrolovat stav vody, zatáhnu za páčku a .... NIC. Lanko utržené asi 1cm za válečkem v páčce. Tekže to potřebuju nejdřív otevřít a pak taky opravit. Dá se sehnat jen to lanko nebo musím sehnat celej bowden tu první část. Výměna bude asi pakárna, co. Díky za nápady. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Me se to stalo nedavno.A mas pravdu pakarna to byla teda pekna.Zkus vyndat tu packu pak jeste ten plast rozsroubovat a uvidis jestli bude koukat lanko.Me jo,tak jsem za nej chvilku tahal kombinackama a klaplo to.Je tu jeste druha moznost,ktera se mi stala taky.Kdyz jsem to lanko vyndal,tak jsem si omylem kapotu zabouchnul,v tu chvily me polil studenej pot.Zajel jsem ke znamymu,zvednul mi auto na heveru,no a pak to chce nakou metr dlouhou uzkou tycku s hackem na konci,bejt trochu sikovnej a tahat za druhy lanko.Jinak jsem mel docela problem takovy lanko sehnat,koupil jsem stejne tlusty ale na kolo.U packy jsem normalne zahaknul za valecek a na druhou strane to bylo slozitejsi.Rozkuchal jsem cokoladu trosku opiloval zasrouboval a dobry.Funfuje zadnej problem.