Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Problém ! - ventilátor topení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Klakson »

chci se zeptat jestli již někdo řešil podobnej problém, u motoru na ventilátor pod palubkou je hliníkový pouzdro se zalitím osazeným plošným spojem do kterýho vede kabel, který napájí motor ventilátoru. Problém je ten že se ventilátor netočí, pokud zatlačím na to hliníkový pouzdro roztočí se, ale po chvilce se zase zastaví, bude tam někde asi blbej kontakt, ale než se dotoho pustím chtěl jsem vědět, jestli to měl již někdo rozebraný, nebo v čem by mohl být problém. Díky za každý info. :wink:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Klakson »

nikdo :(
Maxiczech

#3 Příspěvek od Maxiczech »

Klakson píše:chci se zeptat jestli již někdo řešil podobnej problém, u motoru na ventilátor pod palubkou je hliníkový pouzdro se zalitím osazeným plošným spojem do kterýho vede kabel, který napájí motor ventilátoru. Problém je ten že se ventilátor netočí, pokud zatlačím na to hliníkový pouzdro roztočí se, ale po chvilce se zase zastaví, bude tam někde asi blbej kontakt, ale než se dotoho pustím chtěl jsem vědět, jestli to měl již někdo rozebraný, nebo v čem by mohl být problém. Díky za každý info. :wink:
To, co popisuješ vypadá na studený spoj na tiš?áku. V přídě, že to půjde rozebrat, odpoj baterku a pokud je to možné, snaž se ty kontakty proletovat. Tu desku jsem neviděl, takže nevím přesně, jak to vypadá, ale pokud tam není šváb, tak by to šlo i klasik trafopájkou. Nejlépe ten modul odpojit úplně od elektroniky auta :!: A proletovat.. :sarcasm: Jinak zřejmě celej novej modul :sad2:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Klakson »

Maxiczech píše:
Klakson píše:chci se zeptat jestli již někdo řešil podobnej problém, u motoru na ventilátor pod palubkou je hliníkový pouzdro se zalitím osazeným plošným spojem do kterýho vede kabel, který napájí motor ventilátoru. Problém je ten že se ventilátor netočí, pokud zatlačím na to hliníkový pouzdro roztočí se, ale po chvilce se zase zastaví, bude tam někde asi blbej kontakt, ale než se dotoho pustím chtěl jsem vědět, jestli to měl již někdo rozebraný, nebo v čem by mohl být problém. Díky za každý info. :wink:
To, co popisuješ vypadá na studený spoj na tiš?áku. V přídě, že to půjde rozebrat, odpoj baterku a pokud je to možné, snaž se ty kontakty proletovat. Tu desku jsem neviděl, takže nevím přesně, jak to vypadá, ale pokud tam není šváb, tak by to šlo i klasik trafopájkou. Nejlépe ten modul odpojit úplně od elektroniky auta :!: A proletovat.. :sarcasm: Jinak zřejmě celej novej modul :sad2:
no je to zalitý hmotou, takže to asi nepůjde.
Odpovědět