Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problém ! - ventilátor topení
-
- Klubové ID: 66
- Kontaktovat uživatele:
chci se zeptat jestli již někdo řešil podobnej problém, u motoru na ventilátor pod palubkou je hliníkový pouzdro se zalitím osazeným plošným spojem do kterýho vede kabel, který napájí motor ventilátoru. Problém je ten že se ventilátor netočí, pokud zatlačím na to hliníkový pouzdro roztočí se, ale po chvilce se zase zastaví, bude tam někde asi blbej kontakt, ale než se dotoho pustím chtěl jsem vědět, jestli to měl již někdo rozebraný, nebo v čem by mohl být problém. Díky za každý info. 

To, co popisuješ vypadá na studený spoj na tiš?áku. V přídě, že to půjde rozebrat, odpoj baterku a pokud je to možné, snaž se ty kontakty proletovat. Tu desku jsem neviděl, takže nevím přesně, jak to vypadá, ale pokud tam není šváb, tak by to šlo i klasik trafopájkou. Nejlépe ten modul odpojit úplně od elektroniky autaKlakson píše:chci se zeptat jestli již někdo řešil podobnej problém, u motoru na ventilátor pod palubkou je hliníkový pouzdro se zalitím osazeným plošným spojem do kterýho vede kabel, který napájí motor ventilátoru. Problém je ten že se ventilátor netočí, pokud zatlačím na to hliníkový pouzdro roztočí se, ale po chvilce se zase zastaví, bude tam někde asi blbej kontakt, ale než se dotoho pustím chtěl jsem vědět, jestli to měl již někdo rozebraný, nebo v čem by mohl být problém. Díky za každý info.

-
- Klubové ID: 66
- Kontaktovat uživatele:
no je to zalitý hmotou, takže to asi nepůjde.Maxiczech píše:To, co popisuješ vypadá na studený spoj na tiš?áku. V přídě, že to půjde rozebrat, odpoj baterku a pokud je to možné, snaž se ty kontakty proletovat. Tu desku jsem neviděl, takže nevím přesně, jak to vypadá, ale pokud tam není šváb, tak by to šlo i klasik trafopájkou. Nejlépe ten modul odpojit úplně od elektroniky autaKlakson píše:chci se zeptat jestli již někdo řešil podobnej problém, u motoru na ventilátor pod palubkou je hliníkový pouzdro se zalitím osazeným plošným spojem do kterýho vede kabel, který napájí motor ventilátoru. Problém je ten že se ventilátor netočí, pokud zatlačím na to hliníkový pouzdro roztočí se, ale po chvilce se zase zastaví, bude tam někde asi blbej kontakt, ale než se dotoho pustím chtěl jsem vědět, jestli to měl již někdo rozebraný, nebo v čem by mohl být problém. Díky za každý info.A proletovat..
Jinak zřejmě celej novej modul