Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Zaprší a netáhne...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Maxiczech

#1 Příspěvek od Maxiczech »

:roll: Zaprší a motor jede, jako když mám za sebou vlek. Vůbec to netáhne. Zajímavé je, že to není pravidlem, ale za sucha jede bez problémů. Mám 520i Touring r.v. 2002, obsah motoru 2,177. Vzduchový filtr jsem vyměnil, svíčky taky. Kde najdu palivový filtr? Díky za radu a hodně spokojených kilometrů s BMW všem.. :roll:
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Hitman »

tak to je zvlastni jev :) vem to do aut. servisu...
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Baxon »

Maxiczech píše::roll: Zaprší a motor jede, jako když mám za sebou vlek. Vůbec to netáhne. Zajímavé je, že to není pravidlem, ale za sucha jede bez problémů. Mám 520i Touring r.v. 2002, obsah motoru 2,177. Vzduchový filtr jsem vyměnil, svíčky taky. Kde najdu palivový filtr? Díky za radu a hodně spokojených kilometrů s BMW všem.. :roll:
tohle mi dělala stará 535i z 88 roku, sucho pohoda a jakmile pršelo nebo padal mokrej sníh, tak to netáhlo a v nízkej otáčkách škubalo. Neřešil jsem to. Prodal tak jak to bylo v létě za sucha :D .

P.S. čekal bych, že to za ty roky už nějak pořešily
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od BMWAK »

Baxon píše:
Maxiczech píše::roll: Zaprší a motor jede, jako když mám za sebou vlek. Vůbec to netáhne. Zajímavé je, že to není pravidlem, ale za sucha jede bez problémů. Mám 520i Touring r.v. 2002, obsah motoru 2,177. Vzduchový filtr jsem vyměnil, svíčky taky. Kde najdu palivový filtr? Díky za radu a hodně spokojených kilometrů s BMW všem.. :roll:
tohle mi dělala stará 535i z 88 roku, sucho pohoda a jakmile pršelo nebo padal mokrej sníh, tak to netáhlo a v nízkej otáčkách škubalo. Neřešil jsem to. Prodal tak jak to bylo v létě za sucha :D .

proč by to řešily když to všechny ostatní auta nedělají jen tvoje a baxonovo netáhne tak si v německu řeknou aha tak dvě auta nefungujou s tim budem muset něco udělat??
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Hitman »

Baxon píše: Neřešil jsem to. Prodal tak jak to bylo v létě za sucha :D .

ze se nestydis :lol:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Baxon »

BMWAK píše:
Baxon píše:

proč by to řešily když to všechny ostatní auta nedělají jen tvoje a baxonovo netáhne tak si v německu řeknou aha tak dvě auta nefungujou s tim budem muset něco udělat??
vážně si myslíš, že to bude záležitost jen dvou aut z celý výroby a ty se sejdou zrovna v čechách na jednom foru?????????????????????????????? 8O :roll:
krakatit

#7 Příspěvek od krakatit »

Baxon: tohle mi dělala stará 535i z 88 roku, sucho pohoda a jakmile pršelo nebo padal mokrej sníh, tak to netáhlo a v nízkej otáčkách škubalo. Neřešil jsem to. Prodal tak jak to bylo v létě za sucha :D .

.......no a upozornil si na to kupujiciho?
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Baxon »

krakatit píše:Baxon: tohle mi dělala stará 535i z 88 roku, sucho pohoda a jakmile pršelo nebo padal mokrej sníh, tak to netáhlo a v nízkej otáčkách škubalo. Neřešil jsem to. Prodal tak jak to bylo v létě za sucha :D .

se budeš muset zeptat v bazaru, kámo :wink:
krakatit

#9 Příspěvek od krakatit »

Baxon píše:
krakatit píše:Baxon: tohle mi dělala stará 535i z 88 roku, sucho pohoda a jakmile pršelo nebo padal mokrej sníh, tak to netáhlo a v nízkej otáčkách škubalo. Neřešil jsem to. Prodal tak jak to bylo v létě za sucha :D .

kurna a ja se s prodejem auta sral primo, vsechny problemy sem kupujicimu rekl, dal veeeelkou slevu.... jo jo, kdyby auta prodaval kazdej jako ja, tak sou kupujici spokojeny :roll:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Baxon »

krakatit píše:
Baxon píše:

kurna a ja se s prodejem auta sral primo, vsechny problemy sem kupujicimu rekl, dal veeeelkou slevu.... jo jo, kdyby auta prodaval kazdej jako ja, tak sou kupujici spokojeny :roll:
a jak víš, že ten kdo si koupil to moje auto, tak nebyl?
během roku a půl jsem do něj nasypal necelý kilčo, koupil celej podvozek vč. tlumičů, HR pružin a przd s kotoučema od ATE PowerDISC, nechal vykopat LPG. V BMW nechal vyměnit svíčky, kabely fajfky vč. váhy vzduchu za 14.tis a nechal pořádně seřídit, nový ložisko na kardanu, novej kříž vč. vyvážení, silenbloky na zadní nápravě, komplet bílá optika, obul do fešnejch kol vč. pneu a já nevím co ještě........................
když chcalo, tak to občas dělalo brajgl, ale na to už jsem sral, (třeba to byla nějaká prkotina) to auto vyšlo na nekřes?anský peníze a prodal jsem ho za nějakejch 60k přez bazar, asi pět let zpátky, tak co by jsi chtěl??????
krakatit

#11 Příspěvek od krakatit »

Baxon píše:
krakatit píše:
Baxon píše: se budeš muset zeptat v bazaru, kámo :wink:
a jak víš, že ten kdo si koupil to moje auto, tak nebyl?
během roku a půl jsem do něj nasypal necelý kilčo, koupil celej podvozek vč. tlumičů, HR pružin a przd s kotoučema od ATE PowerDISC, nechal vykopat LPG. V BMW nechal vyměnit svíčky, kabely fajfky vč. váhy vzduchu za 14.tis a nechal pořádně seřídit, nový ložisko na kardanu, novej kříž vč. vyvážení, silenbloky na zadní nápravě, komplet bílá optika, obul do fešnejch kol vč. pneu a já nevím co ještě........................
když chcalo, tak to občas dělalo brajgl, ale na to už jsem sral, (třeba to byla nějaká prkotina) to auto vyšlo na nekřes?anský peníze a prodal jsem ho za nějakejch 60k přez bazar, asi pět let zpátky, tak co by jsi chtěl??????
uz mlcim :oops: :lol:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Baxon »

krakatit píše:
uz mlcim :oops: :lol:
no proto :wink: :)
Odpovědět