tohle mi dělala stará 535i z 88 roku, sucho pohoda a jakmile pršelo nebo padal mokrej sníh, tak to netáhlo a v nízkej otáčkách škubalo. Neřešil jsem to. Prodal tak jak to bylo v létě za suchaMaxiczech píše:Zaprší a motor jede, jako když mám za sebou vlek. Vůbec to netáhne. Zajímavé je, že to není pravidlem, ale za sucha jede bez problémů. Mám 520i Touring r.v. 2002, obsah motoru 2,177. Vzduchový filtr jsem vyměnil, svíčky taky. Kde najdu palivový filtr? Díky za radu a hodně spokojených kilometrů s BMW všem..
proč by to řešily když to všechny ostatní auta nedělají jen tvoje a baxonovo netáhne tak si v německu řeknou aha tak dvě auta nefungujou s tim budem muset něco udělat??Baxon píše:tohle mi dělala stará 535i z 88 roku, sucho pohoda a jakmile pršelo nebo padal mokrej sníh, tak to netáhlo a v nízkej otáčkách škubalo. Neřešil jsem to. Prodal tak jak to bylo v létě za suchaMaxiczech píše:Zaprší a motor jede, jako když mám za sebou vlek. Vůbec to netáhne. Zajímavé je, že to není pravidlem, ale za sucha jede bez problémů. Mám 520i Touring r.v. 2002, obsah motoru 2,177. Vzduchový filtr jsem vyměnil, svíčky taky. Kde najdu palivový filtr? Díky za radu a hodně spokojených kilometrů s BMW všem..
.
P.S. čekal bych, že to za ty roky už nějak pořešily
vážně si myslíš, že to bude záležitost jen dvou aut z celý výroby a ty se sejdou zrovna v čechách na jednom foru??????????????????????????????BMWAK píše:proč by to řešily když to všechny ostatní auta nedělají jen tvoje a baxonovo netáhne tak si v německu řeknou aha tak dvě auta nefungujou s tim budem muset něco udělat??Baxon píše:tohle mi dělala stará 535i z 88 roku, sucho pohoda a jakmile pršelo nebo padal mokrej sníh, tak to netáhlo a v nízkej otáčkách škubalo. Neřešil jsem to. Prodal tak jak to bylo v létě za suchaMaxiczech píše:Zaprší a motor jede, jako když mám za sebou vlek. Vůbec to netáhne. Zajímavé je, že to není pravidlem, ale za sucha jede bez problémů. Mám 520i Touring r.v. 2002, obsah motoru 2,177. Vzduchový filtr jsem vyměnil, svíčky taky. Kde najdu palivový filtr? Díky za radu a hodně spokojených kilometrů s BMW všem..
.
P.S. čekal bych, že to za ty roky už nějak pořešily
kurna a ja se s prodejem auta sral primo, vsechny problemy sem kupujicimu rekl, dal veeeelkou slevu.... jo jo, kdyby auta prodaval kazdej jako ja, tak sou kupujici spokojenyBaxon píše:se budeš muset zeptat v bazaru, kámokrakatit píše:Baxon: tohle mi dělala stará 535i z 88 roku, sucho pohoda a jakmile pršelo nebo padal mokrej sníh, tak to netáhlo a v nízkej otáčkách škubalo. Neřešil jsem to. Prodal tak jak to bylo v létě za sucha.
.......no a upozornil si na to kupujiciho?
a jak víš, že ten kdo si koupil to moje auto, tak nebyl?krakatit píše:kurna a ja se s prodejem auta sral primo, vsechny problemy sem kupujicimu rekl, dal veeeelkou slevu.... jo jo, kdyby auta prodaval kazdej jako ja, tak sou kupujici spokojenyBaxon píše:se budeš muset zeptat v bazaru, kámokrakatit píše:Baxon: tohle mi dělala stará 535i z 88 roku, sucho pohoda a jakmile pršelo nebo padal mokrej sníh, tak to netáhlo a v nízkej otáčkách škubalo. Neřešil jsem to. Prodal tak jak to bylo v létě za sucha.
.......no a upozornil si na to kupujiciho?
uz mlcimBaxon píše:a jak víš, že ten kdo si koupil to moje auto, tak nebyl?krakatit píše:kurna a ja se s prodejem auta sral primo, vsechny problemy sem kupujicimu rekl, dal veeeelkou slevu.... jo jo, kdyby auta prodaval kazdej jako ja, tak sou kupujici spokojenyBaxon píše: se budeš muset zeptat v bazaru, kámo
během roku a půl jsem do něj nasypal necelý kilčo, koupil celej podvozek vč. tlumičů, HR pružin a przd s kotoučema od ATE PowerDISC, nechal vykopat LPG. V BMW nechal vyměnit svíčky, kabely fajfky vč. váhy vzduchu za 14.tis a nechal pořádně seřídit, nový ložisko na kardanu, novej kříž vč. vyvážení, silenbloky na zadní nápravě, komplet bílá optika, obul do fešnejch kol vč. pneu a já nevím co ještě........................
když chcalo, tak to občas dělalo brajgl, ale na to už jsem sral, (třeba to byla nějaká prkotina) to auto vyšlo na nekřes?anský peníze a prodal jsem ho za nějakejch 60k přez bazar, asi pět let zpátky, tak co by jsi chtěl??????