Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
snížené pružiny a odklon kola?
A ví to někdo? Protože jsem tam nic nenašel a v TISu o odklonu přeních kol taky nic není....kadlec píše:to netuším ja to nedělal říkali že to štelovali na laserove geometrii dostal jsem do ruky protokol měl jsem tam údaje před a po a byly jiné ještě mi říkali že se ze zadkem natrápili že to nešlo povolit. Z toho soudím že to je možné nastavovat

Zadek jde bez problémů, to už jsem dělal.

-
Odklon kol na přední nápravě seřizovat nelze,dá se "srovnat" distančníma podložkama. A na zadní jakbysmet,jde to u "multilink" nápravy (to je vychytávka,tam mi stačily dvě sedmnáctky a hejbal jsem s kolem dle libosti
),ale to báwo v té době ještě neměly
. Ono,pokud nemáš něco vylítaný,nebo tam necpeš túzing,kterej tam origo nepatří,tak to ani nepotřebuješ... úprava podvozku není jen o nízkých pružinách nebo velkých kolech,pokud chceš,aby to dobře sedlo a aby rychleji neodcházel ten zbytek... 

-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Při nižších pružinách se dá sjíždění pneu na vnitřní straně kompenzovat zvětšením sbíhavostí. Sice se pak pneu sjíždí o něco rychleji, ale stejnoměrně.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Neboj zadny "tuzing pera" tam necpu mam tam origo m-packet.Tak se srandy jsem vyrazil ty dva cepy co drzi kolo a jsou volny takze je to jasny novy ramenaDirtyHarry píše:Odklon kol na přední nápravě seřizovat nelze,dá se "srovnat" distančníma podložkama. A na zadní jakbysmet,jde to u "multilink" nápravy (to je vychytávka,tam mi stačily dvě sedmnáctky a hejbal jsem s kolem dle libosti),ale to báwo v té době ještě neměly
. Ono,pokud nemáš něco vylítaný,nebo tam necpeš túzing,kterej tam origo nepatří,tak to ani nepotřebuješ... úprava podvozku není jen o nízkých pružinách nebo velkých kolech,pokud chceš,aby to dobře sedlo a aby rychleji neodcházel ten zbytek...

Jesta jeden dotaz tlumic k "naboji" je v takove objimce ktera je stahla sroubem jde s tim ruzne tocit (to je mi jasny jsou tam znacky jak to nastavit)ale na vysku toho tlumice tam zadna znacka nebo ryska neni(dal jsem to jak to bylo

-