Cau seznamte me prosim jak nejjednoduseji shodit predni tlumice? resp. nevim jak je to chycene dole... jestli nejak jen zasunute, dotazene ci co... dikec..
psena píše:Stejne jak nahore tak i dole je cela vzpera uchycen tremi srouby+matka od kosti.
no zaslech sem se ze pry je tam ten tlumic jen nasunuty... tak nevim... ty tri srouby sem prave taky myslel... ale to je rozdelani komplet napravy.. kurna tak co? potvrdte to nekdo nebo ste to nikdo sam nerozdelavali?
a jeste myslim ze kdyz kupis nove tlumice tak sou zakonceny normal proste konec te trubky ze tam zadna priruba neni... ne? tim padem sou nejspis jen nasunute...
Já sem mněl před pár lety Opla Rekorda a tam se jen vyšroubovala ta matka co je nahoře a ten tlumič se vytahnul. Novej se pěkně namazal vazelínou a zasunul dovnitř, (zase sem moch skákat přes kaluže a díry) Třeba je to u e34 taky tak...
Mirw píše:Já sem mněl před pár lety Opla Rekorda a tam se jen vyšroubovala ta matka co je nahoře a ten tlumič se vytahnul. Novej se pěkně namazal vazelínou a zasunul dovnitř, (zase sem moch skákat přes kaluže a díry) Třeba je to u e34 taky tak...
no na 99% si sem jistej ze to tak je ale jak tak vidim taxi asi nikdo sam tlumice nemenil..
Jen tak pro zajimavost vcera jsem menil na e36 a zalomil jsem si tam sroub co drzy dole tlumic su na sebe nasranej jak svina znamenalo to celej ten cep co je v nem lozisko a kotouc dolu to byla pakarna.