Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Predni tlumice demontaz

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Zave »

Cau :) seznamte me prosim jak nejjednoduseji shodit predni tlumice? resp. nevim jak je to chycene dole... jestli nejak jen zasunute, dotazene ci co... dikec.. :wink:
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od psena »

Stejne jak nahore tak i dole je cela vzpera uchycen tremi srouby+matka od kosti.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zave »

psena píše:Stejne jak nahore tak i dole je cela vzpera uchycen tremi srouby+matka od kosti.
no zaslech sem se ze pry je tam ten tlumic jen nasunuty... :roll: tak nevim... ty tri srouby sem prave taky myslel... ale to je rozdelani komplet napravy.. :roll: kurna tak co? :) potvrdte to nekdo nebo ste to nikdo sam nerozdelavali? :)
Zave
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

a jeste myslim ze kdyz kupis nove tlumice tak sou zakonceny normal proste konec te trubky ze tam zadna priruba neni... ne? tim padem sou nejspis jen nasunute...
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od psena »

Aha vidis, ja jsem to myslel tak, ze se musi oddelat celej Mc Pherson, ty myslis ze tam pujde ten tlumic vsunout bez rozdelani?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Zave »

psena píše:Aha vidis, ja jsem to myslel tak, ze se musi oddelat celej Mc Pherson, ty myslis ze tam pujde ten tlumic vsunout bez rozdelani?
jo stejne jako na e30... myslim.. :) ted jeste aby to nekdo potvrdil :) Halooo :D
Mirw

#7 Příspěvek od Mirw »

Já sem mněl před pár lety Opla Rekorda a tam se jen vyšroubovala ta matka co je nahoře a ten tlumič se vytahnul. Novej se pěkně namazal vazelínou a zasunul dovnitř, (zase sem moch skákat přes kaluže a díry) :-) Třeba je to u e34 taky tak...
Zave
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

Mirw píše:Já sem mněl před pár lety Opla Rekorda a tam se jen vyšroubovala ta matka co je nahoře a ten tlumič se vytahnul. Novej se pěkně namazal vazelínou a zasunul dovnitř, (zase sem moch skákat přes kaluže a díry) :-) Třeba je to u e34 taky tak...
no na 99% si sem jistej ze to tak je :) ale jak tak vidim taxi asi nikdo sam tlumice nemenil.. :)
Dande
Klubové ID: 54

#9 Příspěvek od Dande »

Jen tak pro zajimavost vcera jsem menil na e36 a zalomil jsem si tam sroub co drzy dole tlumic su na sebe nasranej jak svina znamenalo to celej ten cep co je v nem lozisko a kotouc dolu to byla pakarna.
Odpovědět