Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vzduchovy Filter

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
majo

#1 Příspěvek od majo »

Môže mi prosím niekto poradi? ako sa čistí vzduchový filter na 525TDS ? Je to taký veľký po celom boku motora vypletaný oceľovým drátem. Niekde som počul, že sa umýva v nejakej špeciálnej kvapaline, ale môže to by? aj blbos? !? dííík
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

ten se cisti v popelnici :-)
“Ability is what you're capable of doing.”
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#3 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Hanz píše:ten se cisti v popelnici :-)
tak nejak .. kup novej! :D
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

majo píše:Môže mi prosím niekto poradi? ako sa čistí vzduchový filter na 525TDS ? Je to taký veľký po celom boku motora vypletaný oceľovým drátem. Niekde som počul, že sa umýva v nejakej špeciálnej kvapaline, ale môže to by? aj blbos? !? dííík
umejva se (pere) jen ten sportovni kuzel... ne? tento papirovej by se ti asi rozpustil.. :) urcite kup novej! na mojeho 2litra stal asi 2kila, v TDSu je asi 2x tak dlouhej, tak bude max do petikilca :wink:
majo

#5 Příspěvek od majo »

Problém, je v tom, že ten môj filter nemá s tým papierovým nič spoločné, snad iba veľkos? - je celý kovový, s taký nejakých tenkých drôtikov - neboli nakoniec TDS-ka vybavované rovno nejakým "športovým" filtrom?
skautik Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od skautik Čestný člen »

majo píše:Problém, je v tom, že ten môj filter nemá s tým papierovým nič spoločné, snad iba veľkos? - je celý kovový, s taký nejakých tenkých drôtikov - neboli nakoniec TDS-ka vybavované rovno nejakým "športovým" filtrom?
nebyly, mozna tam dal nekdo nejaky sportovni, kazdpadne je to vlozka, ne? tak to vytahni prolej to benzinem a az to uschne tak to prostreikej lehce olejem :)
tds

#7 Příspěvek od tds »

skautik píše:
majo píše:Problém, je v tom, že ten môj filter nemá s tým papierovým nič spoločné, snad iba veľkos? - je celý kovový, s taký nejakých tenkých drôtikov - neboli nakoniec TDS-ka vybavované rovno nejakým "športovým" filtrom?
nebyly, mozna tam dal nekdo nejaky sportovni, kazdpadne je to vlozka, ne? tak to vytahni prolej to benzinem a az to uschne tak to prostreikej lehce olejem :)
zdravím tě majo. PROLEJ TO BENZÍNEM A MÁŠ PO FILTRU TO NEDĚLEJ ANI ZA HOVNO! prodávají se na to čistící sady kup pouze originál k filtru! pokud ne tak mužeš nahradit čistící sadu od KN filtru (ten mám já) a je nejlepší dá se použít na všechny. návod budeš mít uvnitř, každopádně žádný bastl jinak to můžeš potrhat nebo ti ta bavlna v tom ztvrde a je po filru, pak ti valí všechen bordel do motoru resp. turba, a to je moc špatný
skautik Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od skautik Čestný člen »

tds píše:
skautik píše:
zdravím tě majo. PROLEJ TO BENZÍNEM A MÁŠ PO FILTRU TO NEDĚLEJ ANI ZA HOVNO! prodávají se na to čistící sady kup pouze originál k filtru! pokud ne tak mužeš nahradit čistící sadu od KN filtru (ten mám já) a je nejlepší dá se použít na všechny. návod budeš mít uvnitř, každopádně žádný bastl jinak to můžeš potrhat nebo ti ta bavlna v tom ztvrde a je po filru, pak ti valí všechen bordel do motoru resp. turba, a to je moc špatný
ja mel za to, ze pise ze je celo kovovej tak jakapak bavlna....
tds

#9 Příspěvek od tds »

skautik píše:
tds píše:
skautik píše: nebyly, mozna tam dal nekdo nejaky sportovni, kazdpadne je to vlozka, ne? tak to vytahni prolej to benzinem a az to uschne tak to prostreikej lehce olejem :)
ja mel za to, ze pise ze je celo kovovej tak jakapak bavlna....
ani sám neví co tam má. celokovovej je akorát tak v avii. v bmw ne. tam je jen kovová mřížka co drží tu bavlnu po hromadě
skautik Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od skautik Čestný člen »

reagoval jsem na to co napsal :)

papir nebo bavlnu urcite benzinem necistit!
majo

#11 Příspěvek od majo »

....tak to naozaj neviem, čo je vnútri toho filtru, každopádne povrch je kovový. Ale v podstate mi išlo iba o to, či mám zháňa? nejakú špeciálnu čistiacu sadu, alebo sa to dá aj nejakým "domácim" prostriedkom.
Skúsim teda zisti?, či tu také niečo predávajú.....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od skautik Čestný člen »

majo píše:....tak to naozaj neviem, čo je vnútri toho filtru, každopádne povrch je kovový. Ale v podstate mi išlo iba o to, či mám zháňa? nejakú špeciálnu čistiacu sadu, alebo sa to dá aj nejakým "domácim" prostriedkom.
pro jistotu kup cistici sadu na sportovni filtry...
tds

#13 Příspěvek od tds »

majo píše:....tak to naozaj neviem, čo je vnútri toho filtru, každopádne povrch je kovový. Ale v podstate mi išlo iba o to, či mám zháňa? nejakú špeciálnu čistiacu sadu, alebo sa to dá aj nejakým "domácim" prostriedkom.
jakou má ten filtr barvu?
Mirw

#14 Příspěvek od Mirw »

Myslim, že asi černou :lol: :lol:
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od BMWAK »

ser na čištění kdoví co to neni za filtr třeba má moc velkou propustnost a pouští ti do motoru sračky!!!kup si za 3kila novej papírovej a máš vystaráno!
RostaO

#16 Příspěvek od RostaO »

BMWAK píše:ser na čištění kdoví co to neni za filtr třeba má moc velkou propustnost a pouští ti do motoru sračky!!!kup si za 3kila novej papírovej a máš vystaráno!
jo
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Zave »

BMWAK píše:ser na čištění kdoví co to neni za filtr třeba má moc velkou propustnost a pouští ti do motoru sračky!!!kup si za 3kila novej papírovej a máš vystaráno!
moje rec!!
Odpovědět