Môže mi prosím niekto poradi? ako sa čistí vzduchový filter na 525TDS ? Je to taký veľký po celom boku motora vypletaný oceľovým drátem. Niekde som počul, že sa umýva v nejakej špeciálnej kvapaline, ale môže to by? aj blbos? !? dííík
majo píše:Môže mi prosím niekto poradi? ako sa čistí vzduchový filter na 525TDS ? Je to taký veľký po celom boku motora vypletaný oceľovým drátem. Niekde som počul, že sa umýva v nejakej špeciálnej kvapaline, ale môže to by? aj blbos? !? dííík
umejva se (pere) jen ten sportovni kuzel... ne? tento papirovej by se ti asi rozpustil.. urcite kup novej! na mojeho 2litra stal asi 2kila, v TDSu je asi 2x tak dlouhej, tak bude max do petikilca
Problém, je v tom, že ten môj filter nemá s tým papierovým nič spoločné, snad iba veľkos? - je celý kovový, s taký nejakých tenkých drôtikov - neboli nakoniec TDS-ka vybavované rovno nejakým "športovým" filtrom?
majo píše:Problém, je v tom, že ten môj filter nemá s tým papierovým nič spoločné, snad iba veľkos? - je celý kovový, s taký nejakých tenkých drôtikov - neboli nakoniec TDS-ka vybavované rovno nejakým "športovým" filtrom?
nebyly, mozna tam dal nekdo nejaky sportovni, kazdpadne je to vlozka, ne? tak to vytahni prolej to benzinem a az to uschne tak to prostreikej lehce olejem
majo píše:Problém, je v tom, že ten môj filter nemá s tým papierovým nič spoločné, snad iba veľkos? - je celý kovový, s taký nejakých tenkých drôtikov - neboli nakoniec TDS-ka vybavované rovno nejakým "športovým" filtrom?
nebyly, mozna tam dal nekdo nejaky sportovni, kazdpadne je to vlozka, ne? tak to vytahni prolej to benzinem a az to uschne tak to prostreikej lehce olejem
zdravím tě majo. PROLEJ TO BENZÍNEM A MÁŠ PO FILTRU TO NEDĚLEJ ANI ZA HOVNO! prodávají se na to čistící sady kup pouze originál k filtru! pokud ne tak mužeš nahradit čistící sadu od KN filtru (ten mám já) a je nejlepší dá se použít na všechny. návod budeš mít uvnitř, každopádně žádný bastl jinak to můžeš potrhat nebo ti ta bavlna v tom ztvrde a je po filru, pak ti valí všechen bordel do motoru resp. turba, a to je moc špatný
zdravím tě majo. PROLEJ TO BENZÍNEM A MÁŠ PO FILTRU TO NEDĚLEJ ANI ZA HOVNO! prodávají se na to čistící sady kup pouze originál k filtru! pokud ne tak mužeš nahradit čistící sadu od KN filtru (ten mám já) a je nejlepší dá se použít na všechny. návod budeš mít uvnitř, každopádně žádný bastl jinak to můžeš potrhat nebo ti ta bavlna v tom ztvrde a je po filru, pak ti valí všechen bordel do motoru resp. turba, a to je moc špatný
ja mel za to, ze pise ze je celo kovovej tak jakapak bavlna....
skautik píše:
ja mel za to, ze pise ze je celo kovovej tak jakapak bavlna....
ani sám neví co tam má. celokovovej je akorát tak v avii. v bmw ne. tam je jen kovová mřížka co drží tu bavlnu po hromadě
....tak to naozaj neviem, čo je vnútri toho filtru, každopádne povrch je kovový. Ale v podstate mi išlo iba o to, či mám zháňa? nejakú špeciálnu čistiacu sadu, alebo sa to dá aj nejakým "domácim" prostriedkom.
Skúsim teda zisti?, či tu také niečo predávajú.....
majo píše:....tak to naozaj neviem, čo je vnútri toho filtru, každopádne povrch je kovový. Ale v podstate mi išlo iba o to, či mám zháňa? nejakú špeciálnu čistiacu sadu, alebo sa to dá aj nejakým "domácim" prostriedkom.
pro jistotu kup cistici sadu na sportovni filtry...
majo píše:....tak to naozaj neviem, čo je vnútri toho filtru, každopádne povrch je kovový. Ale v podstate mi išlo iba o to, či mám zháňa? nejakú špeciálnu čistiacu sadu, alebo sa to dá aj nejakým "domácim" prostriedkom.
ser na čištění kdoví co to neni za filtr třeba má moc velkou propustnost a pouští ti do motoru sračky!!!kup si za 3kila novej papírovej a máš vystaráno!
BMWAK píše:ser na čištění kdoví co to neni za filtr třeba má moc velkou propustnost a pouští ti do motoru sračky!!!kup si za 3kila novej papírovej a máš vystaráno!
BMWAK píše:ser na čištění kdoví co to neni za filtr třeba má moc velkou propustnost a pouští ti do motoru sračky!!!kup si za 3kila novej papírovej a máš vystaráno!