Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Velký počítač (BC)

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
streetfighter

#1 Příspěvek od streetfighter »

Zdar všichni , asi , spíše zcela určitě tu budu probírat a ptát se na věci , které se tu probírali , ale přesto potřebuji pomoc. Mám zapojený velký BC místo hodin , je tam taky páčka blinkrů s ovládáním velkého BC,ale přesto BC ani nesvítí...mám dojem že tam ještě chybí nějaké (zelené)relátko vzadu pod sedákem , ale nevím jaké a do jaké patice...prostě potřebuji radu od nekoho kdo to nekdy předělával. Dík moc , dám vědět jak to dopadlo. Zdar!
Milda

#2 Příspěvek od Milda »

streetfighter píše:Zdar všichni , asi , spíše zcela určitě tu budu probírat a ptát se na věci , které se tu probírali , ale přesto potřebuji pomoc. Mám zapojený velký BC místo hodin , je tam taky páčka blinkrů s ovládáním velkého BC,ale přesto BC ani nesvítí...mám dojem že tam ještě chybí nějaké (zelené)relátko vzadu pod sedákem , ale nevím jaké a do jaké patice...prostě potřebuji radu od nekoho kdo to nekdy předělával. Dík moc , dám vědět jak to dopadlo. Zdar!
Co máš za model a rok????
Milda

#3 Příspěvek od Milda »

streetfighter píše:Zdar všichni , asi , spíše zcela určitě tu budu probírat a ptát se na věci , které se tu probírali , ale přesto potřebuji pomoc. Mám zapojený velký BC místo hodin , je tam taky páčka blinkrů s ovládáním velkého BC,ale přesto BC ani nesvítí...mám dojem že tam ještě chybí nějaké (zelené)relátko vzadu pod sedákem , ale nevím jaké a do jaké patice...prostě potřebuji radu od nekoho kdo to nekdy předělával. Dík moc , dám vědět jak to dopadlo. Zdar!
Co máš za model a rok????
psena
Klubové ID: 58
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od psena »

Ja jsem si to nechal predelavat pred asi mesicem, pouzij vyhledavani, znovu to sem psat nedbudu.Ono je to stejne dost nepresne, nejsem odbornik.
Kazdopadne to zelene rele je umisteno pod sedackou az uplne mezi tou rele skrinkou( ta se musi tim padem odsroubovat) a stenou smerem k noham zadniho cestujiciho...
To by melo stacit na zprovozneni BC, aby ti fachala packa na smerovky je poteba mit udelanou pripravu, me tam musel elektrikar neco predelavat, protoze jsem ji nemel.
A pokud to davas misto hodin anlog, tak je to jeste o necem jinem a navstiv tuuto adresu...http://www.bmwe34.net/e34main/upgrade/OBC.htm
streetfighter

#5 Příspěvek od streetfighter »

Mám 525i r.v.3/92 M50
Odpovědět