Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Velký počítač (BC)
Zdar všichni , asi , spíše zcela určitě tu budu probírat a ptát se na věci , které se tu probírali , ale přesto potřebuji pomoc. Mám zapojený velký BC místo hodin , je tam taky páčka blinkrů s ovládáním velkého BC,ale přesto BC ani nesvítí...mám dojem že tam ještě chybí nějaké (zelené)relátko vzadu pod sedákem , ale nevím jaké a do jaké patice...prostě potřebuji radu od nekoho kdo to nekdy předělával. Dík moc , dám vědět jak to dopadlo. Zdar!
Co máš za model a rok????streetfighter píše:Zdar všichni , asi , spíše zcela určitě tu budu probírat a ptát se na věci , které se tu probírali , ale přesto potřebuji pomoc. Mám zapojený velký BC místo hodin , je tam taky páčka blinkrů s ovládáním velkého BC,ale přesto BC ani nesvítí...mám dojem že tam ještě chybí nějaké (zelené)relátko vzadu pod sedákem , ale nevím jaké a do jaké patice...prostě potřebuji radu od nekoho kdo to nekdy předělával. Dík moc , dám vědět jak to dopadlo. Zdar!
Co máš za model a rok????streetfighter píše:Zdar všichni , asi , spíše zcela určitě tu budu probírat a ptát se na věci , které se tu probírali , ale přesto potřebuji pomoc. Mám zapojený velký BC místo hodin , je tam taky páčka blinkrů s ovládáním velkého BC,ale přesto BC ani nesvítí...mám dojem že tam ještě chybí nějaké (zelené)relátko vzadu pod sedákem , ale nevím jaké a do jaké patice...prostě potřebuji radu od nekoho kdo to nekdy předělával. Dík moc , dám vědět jak to dopadlo. Zdar!
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem si to nechal predelavat pred asi mesicem, pouzij vyhledavani, znovu to sem psat nedbudu.Ono je to stejne dost nepresne, nejsem odbornik.streetfighter píše:Zdar všichni , asi , spíše zcela určitě tu budu probírat a ptát se na věci , které se tu probírali , ale přesto potřebuji pomoc. Mám zapojený velký BC místo hodin , je tam taky páčka blinkrů s ovládáním velkého BC,ale přesto BC ani nesvítí...mám dojem že tam ještě chybí nějaké (zelené)relátko vzadu pod sedákem , ale nevím jaké a do jaké patice...prostě potřebuji radu od nekoho kdo to nekdy předělával. Dík moc , dám vědět jak to dopadlo. Zdar!
Kazdopadne to zelene rele je umisteno pod sedackou az uplne mezi tou rele skrinkou( ta se musi tim padem odsroubovat) a stenou smerem k noham zadniho cestujiciho...
To by melo stacit na zprovozneni BC, aby ti fachala packa na smerovky je poteba mit udelanou pripravu, me tam musel elektrikar neco predelavat, protoze jsem ji nemel.
A pokud to davas misto hodin anlog, tak je to jeste o necem jinem a navstiv tuuto adresu...http://www.bmwe34.net/e34main/upgrade/OBC.htm