Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

palubní počítač

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
gabo

#1 Příspěvek od gabo »

pánové,
nevíte někdo náhodou jak požívat funkci na BC "imobilizer code"?, mám E39 528i 96,původní majitel mi žádný kody nedal protože to nikdy nepoužíval.Je možný ty kody někde zjistit-vyvolat na Bc, nebo budu muset do BMW?
Milda

#2 Příspěvek od Milda »

gabo píše:pánové,
nevíte někdo náhodou jak požívat funkci na BC "imobilizer code"?, mám E39 528i 96,původní majitel mi žádný kody nedal protože to nikdy nepoužíval.Je možný ty kody někde zjistit-vyvolat na Bc, nebo budu muset do BMW?
Zmačkni cuplík CODE na displeji ti začnou blikat 4 vodorovne čárky.Zadej kod např.1111 a potvrď cuplikem vedle displeje,nevím z hlavy co je na něm za nápis.Potvrzuješ s ním všechny funkce. Ten kod si zapamatuj a jak potřebuješ jet tak zadej tento kod a potvrď opět tim tlačítkem co nevím jak je označeno.Tento kod si mužeš dávat pokaždé jiný,ale bacha máš jen tři možnosti.Pokud se ti to nepovede ani na potřeti tak je to pak na dýl.Mam dojem že to tlačítko je označeno S/R.Podívej se ještě na stranky MAD MAXE http://www.bmwe34.ic.cz/ sekce OBC.
kutil

#3 Příspěvek od kutil »

u 34rek to stačilo pro odblokování na pár minut odpojit od baterly nebo vysunout PC(myslim 10 min) a běželo to bez problému dál tady by už to mohlo být vymakanějši ale kdo vi :!:
gabo

#4 Příspěvek od gabo »

dík , ale to co píšeš platí na BC v E34, já mám E 39 a tam je ten komp docela jinej, jestli jsou ale funkce stejný tak by to mělo chodit, doufám?
Maca
Klubové ID: 57

#5 Příspěvek od Maca »

gabo píše:dík , ale to co píšeš platí na BC v E34, já mám E 39 a tam je ten komp docela jinej, jestli jsou ale funkce stejný tak by to mělo chodit, doufám?
No pokud máš MID, tak tam je to myslím na tlačítko BC při vypnutém motoru je tam nabídka CODE a vymyslíš si 4místný číslo. Bez jeho zadání nenastartuješ. Pokud bych to někdy používal, tak bych asi zadával PIN karty do bankomatu (to je asi jediný číslo co si pamatuju). :)
skautik Čestný člen
Čestný člen

#6 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Maca píše:
gabo píše:dík , ale to co píšeš platí na BC v E34, já mám E 39 a tam je ten komp docela jinej, jestli jsou ale funkce stejný tak by to mělo chodit, doufám?
No pokud máš MID, tak tam je to myslím na tlačítko BC při vypnutém motoru je tam nabídka CODE a vymyslíš si 4místný číslo. Bez jeho zadání nenastartuješ. Pokud bych to někdy používal, tak bych asi zadával PIN karty do bankomatu (to je asi jediný číslo co si pamatuju). :)
jeste musis mit klicek v poloze 1 kdyz tam klicek nemas tak to nejde (alepson u e36)
P-J

#7 Příspěvek od P-J »

Když už se tu ten palubák probírá... Na E39 mám MID, ale jde na něm jenom ovládání rádia. :roll: Existovalo to i v tomhle provedení, nebo tam někde bude nějaký kiks?
Odpovědět