pánové,
nevíte někdo náhodou jak požívat funkci na BC "imobilizer code"?, mám E39 528i 96,původní majitel mi žádný kody nedal protože to nikdy nepoužíval.Je možný ty kody někde zjistit-vyvolat na Bc, nebo budu muset do BMW?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
palubní počítač
Zmačkni cuplík CODE na displeji ti začnou blikat 4 vodorovne čárky.Zadej kod např.1111 a potvrď cuplikem vedle displeje,nevím z hlavy co je na něm za nápis.Potvrzuješ s ním všechny funkce. Ten kod si zapamatuj a jak potřebuješ jet tak zadej tento kod a potvrď opět tim tlačítkem co nevím jak je označeno.Tento kod si mužeš dávat pokaždé jiný,ale bacha máš jen tři možnosti.Pokud se ti to nepovede ani na potřeti tak je to pak na dýl.Mam dojem že to tlačítko je označeno S/R.Podívej se ještě na stranky MAD MAXE http://www.bmwe34.ic.cz/ sekce OBC.gabo píše:pánové,
nevíte někdo náhodou jak požívat funkci na BC "imobilizer code"?, mám E39 528i 96,původní majitel mi žádný kody nedal protože to nikdy nepoužíval.Je možný ty kody někde zjistit-vyvolat na Bc, nebo budu muset do BMW?
No pokud máš MID, tak tam je to myslím na tlačítko BC při vypnutém motoru je tam nabídka CODE a vymyslíš si 4místný číslo. Bez jeho zadání nenastartuješ. Pokud bych to někdy používal, tak bych asi zadával PIN karty do bankomatu (to je asi jediný číslo co si pamatuju).gabo píše:dík , ale to co píšeš platí na BC v E34, já mám E 39 a tam je ten komp docela jinej, jestli jsou ale funkce stejný tak by to mělo chodit, doufám?

jeste musis mit klicek v poloze 1 kdyz tam klicek nemas tak to nejde (alepson u e36)Maca píše:No pokud máš MID, tak tam je to myslím na tlačítko BC při vypnutém motoru je tam nabídka CODE a vymyslíš si 4místný číslo. Bez jeho zadání nenastartuješ. Pokud bych to někdy používal, tak bych asi zadával PIN karty do bankomatu (to je asi jediný číslo co si pamatuju).gabo píše:dík , ale to co píšeš platí na BC v E34, já mám E 39 a tam je ten komp docela jinej, jestli jsou ale funkce stejný tak by to mělo chodit, doufám?