Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
TDSA
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem to cetl, ale nikdy mi to nedelalo.... ani se nikdy nesklopilo zrcatko pri zarazeni zpatecky.... asi to nedelaji vsechny automaty.... nevim... madmax mozna bude vedet vic, jeho 540i to umi...Zave píše:Cau. Kamarad si koupil 525tdsA, urcite se zaregistruje, ma slabost pro bawapoprosil me abych se zde optal jak je to s brzdenim z kopce s automatem... nekde sem cetl na netu ze kdyz se tukne do brzdy tak si to drzi pak konstantni rychlost a nezrychluje to...
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
jo myslim ze sem to cetl u nej... to s tim sklapenim zrcatka to je u sedacek s pameti... ty jsi mel pamet?RuDoSh píše:taky jsem to cetl, ale nikdy mi to nedelalo.... ani se nikdy nesklopilo zrcatko pri zarazeni zpatecky.... asi to nedelaji vsechny automaty.... nevim... madmax mozna bude vedet vic, jeho 540i to umi...Zave píše:Cau. Kamarad si koupil 525tdsA, urcite se zaregistruje, ma slabost pro bawapoprosil me abych se zde optal jak je to s brzdenim z kopce s automatem... nekde sem cetl na netu ze kdyz se tukne do brzdy tak si to drzi pak konstantni rychlost a nezrychluje to...