Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

TDSA

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Zave »

Cau. Kamarad si koupil 525tdsA, urcite se zaregistruje, ma slabost pro bawa :wink: poprosil me abych se zde optal jak je to s brzdenim z kopce s automatem... nekde sem cetl na netu ze kdyz se tukne do brzdy tak si to drzi pak konstantni rychlost a nezrychluje to...
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BMWAK »

mno to je zvláštní,ale spíš si myslim že by todle měl dělat tempomat ne?
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

Zave píše:Cau. Kamarad si koupil 525tdsA, urcite se zaregistruje, ma slabost pro bawa :wink: poprosil me abych se zde optal jak je to s brzdenim z kopce s automatem... nekde sem cetl na netu ze kdyz se tukne do brzdy tak si to drzi pak konstantni rychlost a nezrychluje to...
taky jsem to cetl, ale nikdy mi to nedelalo.... ani se nikdy nesklopilo zrcatko pri zarazeni zpatecky.... asi to nedelaji vsechny automaty.... nevim... madmax mozna bude vedet vic, jeho 540i to umi...
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

RuDoSh píše:
Zave píše:Cau. Kamarad si koupil 525tdsA, urcite se zaregistruje, ma slabost pro bawa :wink: poprosil me abych se zde optal jak je to s brzdenim z kopce s automatem... nekde sem cetl na netu ze kdyz se tukne do brzdy tak si to drzi pak konstantni rychlost a nezrychluje to...
taky jsem to cetl, ale nikdy mi to nedelalo.... ani se nikdy nesklopilo zrcatko pri zarazeni zpatecky.... asi to nedelaji vsechny automaty.... nevim... madmax mozna bude vedet vic, jeho 540i to umi...
jo myslim ze sem to cetl u nej... to s tim sklapenim zrcatka to je u sedacek s pameti... ty jsi mel pamet? :wink:
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od RuDoSh »

Zave píše:ty jsi mel pamet? :wink:
ne, normal manualy takze bez....
Odpovědět