prosim oradu jak otevrit dvere u E34 ....nebo jak se vubec dostat do auta ...baterka je kaput -vybila se pri nedovrenem kufru ale kufr jsem zabouchl a pak jsem zjistil do se stalo.a klicem nelze otevriit.Mam pouze jeden klic atim otviram dvere u ridice a startuju...do dveri u spolujezdce klic nefunguje.....asi drivejsi vymena zamku nebo tak neco.ani kufr snim nelze otevrit .Veskere finty s klikou aklicem jsem vyskousel jako ze otocit klicem prizvednout kliku a to v ruznych variantach ....-vyskouseno...mate nekd radu jak se dotoho auta muzu dostat pokud nechci rozbit okno nebo snad jeste neco horsiho ....Dik za kloudnou radu
ze spodu se dostat k alternatoru a pripojit baterii na kabely vedouci k death baterce ..??? ... u neceho jsem to takhle nejak uz delal ale uz nevim u ceho a slo to
--- to nedelej dokud ti to nekdo zodpovednej nepotvrdi ---
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:ze spodu se dostat k alternatoru a pripojit baterii na kabely vedouci k death baterce ..??? ... u neceho jsem to takhle nejak uz delal ale uz nevim u ceho a slo to
--- to nedelej dokud ti to nekdo zodpovednej nepotvrdi ---
muze se to skusit ale v centru na ulici mezi autama kde je pul metru na kazde strane ...uvidim,ale dik za radu
no hele asi takle stejnak pokud nechceš rozbít okno tak pod to auto budeš muset vlest....já sem E34ku rv 91 2,0 (ta má aterku u motoru normálně zespoda natáhnul kabely na baterku a otevřel sice to byla pakárna ale šlo to.......
BMWAK píše:no hele asi takle stejnak pokud nechceš rozbít okno tak pod to auto budeš muset vlest....já sem E34ku rv 91 2,0 (ta má aterku u motoru normálně zespoda natáhnul kabely na baterku a otevřel sice to byla pakárna ale šlo to.......
jo ale ja mam baterku pod zadnim sedakem a jemne snizene auto a vyborny hever zavreny v aute ale dik
omfg je tady diskuze jak prase o tom jak to otevrit pri kaput baterce, tak 14 dni stara.... spolujezdcovy dvere, strcit do nich klic, otocit a jeste vic zatahnout za kliku nebo tak nejak....
RuDoSh píše:omfg je tady diskuze jak prase o tom jak to otevrit pri kaput baterce, tak 14 dni stara.... spolujezdcovy dvere, strcit do nich klic, otocit a jeste vic zatahnout za kliku nebo tak nejak....
jenze mu ten klicek do spolujezdcovych dveri nejde strcit
RuDoSh píše:omfg je tady diskuze jak prase o tom jak to otevrit pri kaput baterce, tak 14 dni stara.... spolujezdcovy dvere, strcit do nich klic, otocit a jeste vic zatahnout za kliku nebo tak nejak....
jenze mu ten klicek do spolujezdcovych dveri nejde strcit
UZ SE TO POVEDLO PREZ BALON ODTAHNOUT ROH DVERI DLOUHYM DRATEM ZAHAKNOUT ZA PAKU OD HAUPNY OTEVRIT MOTOR PROSTOR A PREZ KABELY PUSTIT STAVU A PAK NORMALNE KLICKEM OTEVRIT DVERE....JAK JEDNODUCHE
Teď tady běželo jedno fórum na tohle téma a ten majitel (už nevim, kdo to je) prostrčil dírou na lyže svojí sestru v koženejch Tangách. Jestli se dostaneš do kufru, tak zkus prolézt, nebo to udělej jako já a připoj jinou baterku k centrálu v zadním víku.