Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zoufalstvi

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
honzys

#1 Příspěvek od honzys »

prosim oradu jak otevrit dvere u E34 ....nebo jak se vubec dostat do auta ...baterka je kaput -vybila se pri nedovrenem kufru ale kufr jsem zabouchl a pak jsem zjistil do se stalo.a klicem nelze otevriit.Mam pouze jeden klic atim otviram dvere u ridice a startuju...do dveri u spolujezdce klic nefunguje.....asi drivejsi vymena zamku nebo tak neco.ani kufr snim nelze otevrit .Veskere finty s klikou aklicem jsem vyskousel jako ze otocit klicem prizvednout kliku a to v ruznych variantach ....-vyskouseno...mate nekd radu jak se dotoho auta muzu dostat pokud nechci rozbit okno nebo snad jeste neco horsiho ....Dik za kloudnou radu
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od patras Čestný člen »

ze spodu se dostat k alternatoru a pripojit baterii na kabely vedouci k death baterce ..??? ... u neceho jsem to takhle nejak uz delal ale uz nevim u ceho a slo to :)

--- to nedelej dokud ti to nekdo zodpovednej nepotvrdi ---
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
honzys

#3 Příspěvek od honzys »

patras píše:ze spodu se dostat k alternatoru a pripojit baterii na kabely vedouci k death baterce ..??? ... u neceho jsem to takhle nejak uz delal ale uz nevim u ceho a slo to :)

--- to nedelej dokud ti to nekdo zodpovednej nepotvrdi ---

muze se to skusit ale v centru na ulici mezi autama kde je pul metru na kazde strane ...uvidim,ale dik za radu
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od BMWAK »

no hele asi takle stejnak pokud nechceš rozbít okno tak pod to auto budeš muset vlest....já sem E34ku rv 91 2,0 (ta má aterku u motoru normálně zespoda natáhnul kabely na baterku a otevřel sice to byla pakárna ale šlo to.......
honzys

#5 Příspěvek od honzys »

BMWAK píše:no hele asi takle stejnak pokud nechceš rozbít okno tak pod to auto budeš muset vlest....já sem E34ku rv 91 2,0 (ta má aterku u motoru normálně zespoda natáhnul kabely na baterku a otevřel sice to byla pakárna ale šlo to.......

jo ale ja mam baterku pod zadnim sedakem a jemne snizene auto a vyborny hever zavreny v aute ale dik
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RuDoSh »

omfg je tady diskuze jak prase o tom jak to otevrit pri kaput baterce, tak 14 dni stara.... spolujezdcovy dvere, strcit do nich klic, otocit a jeste vic zatahnout za kliku nebo tak nejak....
skautik Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od skautik Čestný člen »

RuDoSh píše:omfg je tady diskuze jak prase o tom jak to otevrit pri kaput baterce, tak 14 dni stara.... spolujezdcovy dvere, strcit do nich klic, otocit a jeste vic zatahnout za kliku nebo tak nejak....

jenze mu ten klicek do spolujezdcovych dveri nejde strcit :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RuDoSh »

skautik píše:
RuDoSh píše:omfg je tady diskuze jak prase o tom jak to otevrit pri kaput baterce, tak 14 dni stara.... spolujezdcovy dvere, strcit do nich klic, otocit a jeste vic zatahnout za kliku nebo tak nejak....

jenze mu ten klicek do spolujezdcovych dveri nejde strcit :D

tak sorry :-) ja to cele necet...
honzys

#9 Příspěvek od honzys »

UZ SE TO POVEDLO PREZ BALON ODTAHNOUT ROH DVERI DLOUHYM DRATEM ZAHAKNOUT ZA PAKU OD HAUPNY OTEVRIT MOTOR PROSTOR A PREZ KABELY PUSTIT STAVU A PAK NORMALNE KLICKEM OTEVRIT DVERE....JAK JEDNODUCHE
voko21
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od voko21 »

Teď tady běželo jedno fórum na tohle téma a ten majitel (už nevim, kdo to je) prostrčil dírou na lyže svojí sestru v koženejch Tangách. :) Jestli se dostaneš do kufru, tak zkus prolézt, nebo to udělej jako já a připoj jinou baterku k centrálu v zadním víku.
voko21
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od voko21 »

:arrow: Aha, tak už nic!
Odpovědět