Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

expanska 525 tds

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mory
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mory »

leva hadicka expansky co vede od leveho horniho rohu chladice by mela byt pruchozi obousmerne nebo smerem od chladice nebo k chladici?sundal jsem hadičku u chladiče a skošel foukat smerem do expansky a ani bublinka .hadice je pruchozi az k nadrzce.
Tak a ptam se proto ze mi asi nekde kape hadice a cas od casu mi zacne splhat teplota(termostat new) a taky vim ze by se tdso melo odvzdusnovat samo.Zastavim sundam tu hadicku u chladice zacne klesat hladina v expance tak samoz.dolejvam.z chladice jde chvili vzuch pak to chvili prska no a pak normal jen voda zavru a v poho zas jezdim .chapu ze clovek nema v tlame takovej tlak ale je to v poradku nebo je to nekde jinde . Zajima me jak to tece do a z expansky dik vsem.
JRC
Klubové ID: 132

#2 Příspěvek od JRC »

Zdar, zkus to proš?ouchnout. V hrdle expanzky vevnitř je taková malinkatá dírka ve směru od hadičky. Asi jí máš ucpanou. Ta hadička by měla být průchozí i na profouknutí. Za chodu motoru z ní teče kapalina (z chladiče do expanzky).
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Doktor1 »

Presne tak.Je to prepad,kterym se to jak rikas samo odvzdusnuje. Nejlepe vyfoukat stlacenym vzduchem,dukladne... Musi byt pruchozi obema smery,zadna ventilek tam neni...
Anonymous

#4 Příspěvek od Anonymous »

Tak jsem to profouk u pumpy vzduchem na kola,chvili to trvalo ale pak jak to tam proslo tak mi to malem urazilo expansku.byl tam nejakej sajrajt .teplota drzi jak pribyta.
dik vsem.
Odpovědět