leva hadicka expansky co vede od leveho horniho rohu chladice by mela byt pruchozi obousmerne nebo smerem od chladice nebo k chladici?sundal jsem hadičku u chladiče a skošel foukat smerem do expansky a ani bublinka .hadice je pruchozi az k nadrzce.
Tak a ptam se proto ze mi asi nekde kape hadice a cas od casu mi zacne splhat teplota(termostat new) a taky vim ze by se tdso melo odvzdusnovat samo.Zastavim sundam tu hadicku u chladice zacne klesat hladina v expance tak samoz.dolejvam.z chladice jde chvili vzuch pak to chvili prska no a pak normal jen voda zavru a v poho zas jezdim .chapu ze clovek nema v tlame takovej tlak ale je to v poradku nebo je to nekde jinde . Zajima me jak to tece do a z expansky dik vsem.
Zdar, zkus to proš?ouchnout. V hrdle expanzky vevnitř je taková malinkatá dírka ve směru od hadičky. Asi jí máš ucpanou. Ta hadička by měla být průchozí i na profouknutí. Za chodu motoru z ní teče kapalina (z chladiče do expanzky).
Presne tak.Je to prepad,kterym se to jak rikas samo odvzdusnuje. Nejlepe vyfoukat stlacenym vzduchem,dukladne... Musi byt pruchozi obema smery,zadna ventilek tam neni...
Tak jsem to profouk u pumpy vzduchem na kola,chvili to trvalo ale pak jak to tam proslo tak mi to malem urazilo expansku.byl tam nejakej sajrajt .teplota drzi jak pribyta.
dik vsem.