Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
výfuk - řešení opravy, výměni ci výroby prvního dílu s kat?
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Mám na všechny takovej dotaz, zřejmě mě bude čekat oprava, výměna či výroba předního dílu výfuku s katem
Je to E34 M50 2.0
Kde sehnat nějáký dobrý za dobrou cenu
(Autec - 30 200 bez DPH !!!!!!!!)
Popř kde nechat postavit s novým katem a kolik to tak asi vyjde.
Nevím jak to spravně řešit, je to docela nákladná záležitost.
Je to E34 M50 2.0
Pivson píše:Mám na všechny takovej dotaz, zřejmě mě bude čekat oprava, výměna či výroba předního dílu výfuku s katem
Je to E34 M50 2.0
kat vůbec nedávej. dej tam jen trubku a máš klid. nehledě na to že máš tak o 10koníků víc.
lambda sonda na to nic.. ta neví jestli tam je kat nebo ne.Pivson píše:Co na to lambda sonda. Ta je teda před katem, podle mě by na to nělo mít vliv, ale nevím.
Už jsem taky uvažoval dat to pryč a jen trubku.
ta ti jenom motoru (řekne) jesli je málo nebo hodne poměr vzduchu a paliva.. takže úplně v klidu můžeš. když dáš potom ještě sportovní filtr tak to auto nepoznáš. věř mi. já to dělal na porsche a rozdíl byl fantastický!!!! ale nesmíš to navařit potom ti to začne hned rezavět. nech si udělat na tu trubku normálně přírubu jak je na katu atd. za hoďku nemáš co dělat.
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
lamda sonda bude operovat mimo svoji pracovni teplotu a bude davat spatny info ... jen nevim jestli to necemu vadiPivson píše:Co na to lambda sonda. Ta je teda před katem, podle mě by na to nělo mít vliv, ale nevím.
Už jsem taky uvažoval dat to pryč a jen trubku.

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Klubové ID: 91
- Kontaktovat uživatele:
bmw pouziva vyhrivany lambdy....patras píše:lamda sonda bude operovat mimo svoji pracovni teplotu a bude davat spatny info ... jen nevim jestli to necemu vadiPivson píše:Co na to lambda sonda. Ta je teda před katem, podle mě by na to nělo mít vliv, ale nevím.
Už jsem taky uvažoval dat to pryč a jen trubku.kazdopadne se zmeni volnobezny otacky....
-
- Klubové ID: 90
- Kontaktovat uživatele:
Kamos si nechaval delat na 525 e34 a delal to: pred katem to uriz, misto nej dal trubku a dal to mel z tech univerzalu+potrubi a stalo ho to 5,5k... To neni tak hrozny...Mad Max píše:ČaukyPivsone: moje 540 má dělaný výfuk podle oryginálu co tam byl. Dělala mi to jedna firma od nás. Je to tři roky zpět a stál 7.000,- Kč i smontáží a povrchovou úpravou.
Myslím, že jej mám novej jen od katalitátoru do zadu. Ostatní bylo OK. Již si to přesně nepamatuju.