Nemáš vyfocený ty koncový spínače? Nebo alespoň opsaný jejich číslo. Nebo snad, jestli ti nějaký nezbyl. Sháním je. Mam rozkuchaný jedny dveře a nechce se mi to skládat, dokud tam ten koncák nebude. Ten spínač by měl bejt snad stejnej, jako u E32.
Ten mikrospínač by se měl asi dávat do tohodle plastového úchytu, ale v ETK nemá svoje číslo a ani není namalovanej v sestavě, tak nevim jak ho tam nabastlim. Chtělo by to foto, kde je už zacvaknutej.
netušíte proč mi okna při otvírání příšerně skřípou?.....bude bordel ve vodících lištách nebo stačí promazat pohon,....při zavírání je klid ale jsou hrozně ztuha....
me to skripalo u spolujezdce. oddelal sem tapec, celej mechanismus prostriknul WDckem a do tech vodicich list sem mazl trochem vazeliny a chodi to krasne...
divinol píše:netušíte proč mi okna při otvírání příšerně skřípou?.....bude bordel ve vodících lištách nebo stačí promazat pohon,....při zavírání je klid ale jsou hrozně ztuha....
To dělá hrozně lidem a nejen na E34. Já měl teď rozebraný celý dveře, vyčistil jsem lišty a těsnění. Po smontování mi to nevrže, takže to bude špínou. Hlavně když má někdo delší dobu špinavé okénko a stahuje ho dolů, tak ta spodní těsnící lišta se zasere písečkem a pak to vrže. Poznáš to podle toho, že jsou na skle vyryté drobné škrábance ve směru stahování. Je lepší ty lišty vyměnit.