Tak sem přendal z manuálu do elektriky a někdo mi říkal že musím měnit i táhla a celej ten komplet šíbr ale není to pravda sundal sem kličku stropní tapec a natahal kabel a namontoval motorek z e32 a vše fachá krásně dokonce když zamknu auto tak se zavře. Takže kdo se rozhodujete o zástavbě el šíbru tak se toho nebojte trvalo to asi 1,5h. v sobotu se pouštím do el. okýnek pak napíšu jakou to dalo práci.
to s tema oknama pak urcite nepis jak to dopadlo, protoze ja mam el jen vpredu a sehnal sem komplet elektriku na vsetky okna i sibr z e32, tka sem zvedav esi to tam pude. Teda sibr ja nemam, takze si ten motorek od sibru muzu dat treba na zataceni volentem...
martinmasat píše:Tak sem přendal z manuálu do elektriky a někdo mi říkal že musím měnit i táhla a celej ten komplet šíbr ale není to pravda sundal sem kličku stropní tapec a natahal kabel a namontoval motorek z e32 a vše fachá krásně dokonce když zamknu auto tak se zavře. Takže kdo se rozhodujete o zástavbě el šíbru tak se toho nebojte trvalo to asi 1,5h. v sobotu se pouštím do el. okýnek pak napíšu jakou to dalo práci.
muzes se pls trochu rozepsat o tom tahani kabelu ? predevsim co, odkud a kam
dik
budem neco podobneho delat na aute jednoho znameho
martinmasat píše:Tak sem přendal z manuálu do elektriky a někdo mi říkal že musím měnit i táhla a celej ten komplet šíbr ale není to pravda sundal sem kličku stropní tapec a natahal kabel a namontoval motorek z e32 a vše fachá krásně dokonce když zamknu auto tak se zavře. Takže kdo se rozhodujete o zástavbě el šíbru tak se toho nebojte trvalo to asi 1,5h. v sobotu se pouštím do el. okýnek pak napíšu jakou to dalo práci.
muzes se pls trochu rozepsat o tom tahani kabelu ? predevsim co, odkud a kam
dik
budem neco podobneho delat na aute jednoho znameho
motorek ma dva kabely, prepinaji levy/pravy chod to sem zjistil, ale jak to zapojit na ty 4, nebo kolil konektoru, co jsou v cudlu, aby to chodilo ..... na tom sem mel moc piv
Kabel vede pod tapcem od šíbru až do zádu sloupkem pod sedačku a tam se to akorát zapojí do připraveného konektoru a to je vše bylo to prostý. Toto je návod zástavby na e34 u ostatních nevím.
to pivson: máš ten sráč ve kterym je to tlačítko já to mám z e32 a ono to je o 0,5cm menší a vypadává to.
Pivson píše:Jo ja to mám komplet z E34 a vyndaval jsem si to sam.
Jen proste namám to kam napojit, asi tam není příprava
Ten dekl s vypínacem se prej schání blbě.
Jestě to jednou projdu. Kdyžtak se toho zbavím.
dekl i vypínač mám ale z e32 ale nějak to vyřeším a ten kabel se napojuje vzádu v levo pod sedačkou jak sou pojistky a jednotka od centrálu.- je tam na to připravenej konektor.